Index / Kunst en Vermaak / How Do You Meng een Teal kleur met acrylverf?

Share This Post

Kunst en Vermaak

How Do You Meng een Teal kleur met acrylverf?

Teal kleur is afkomstig van de kenmerkende blauw-groene vlekken van kleur waargenomen op de mannelijke huwelijkse verenkleed van de wintertaling, dat is een veel voorkomende eend, vergelijkbaar in grootte en gewoonten van de wilde eend. Dit blauw-gro

AdvertisementTeal kleur is afkomstig van de kenmerkende blauw-groene vlekken van kleur waargenomen op de mannelijke huwelijkse verenkleed van de wintertaling, dat is een veel voorkomende eend, vergelijkbaar in grootte en gewoonten van de wilde eend. Dit blauw-groene tint is zeer populair geworden, vooral onder sieraden ontwerpers en decorateurs. Het is mogelijk om te verven die overeenkomen met de aqua kleur te kopen, maar u kunt uw eigen wintertalingskleur door fundamentele acryl kleuren met elkaar te mengen te creƫren.

Wat je nodig hebt

Acrylbuis verven met inbegrip van ultramarijnblauw, kobaltblauw, permanent groen licht, geel licht cadmium en zink of titaanwit

4 mengen van containers (doorzichtige plastic cocktail bekers zijn uitstekend)

Filbert penseel

Voeg een kleine hoeveelheid wit tot een van de plastic bekers. Meng met een klein beetje water om de verf vloeiender te maken.

Plaats wat blauwe verf in een tweede schone kop en vervolgens een aantal groene verf in een aparte plastic beker. De verhouding van blauw naar groen moet ongeveer 2 tot 1. Gebruik de Hazelaar kwast of een schone popsiclestok om de verf roeren. Werk snel, omdat acrylverf is sneldrogend.

Breng wat verf op het papier te zien hoe de kleur eruit ziet.

Pas de kleur door meer blauw of groen aan het mengsel.

Voeg een schar van cadmium geel aan de wintertaling effect te vergroten. De gele verdiept eigenlijk de tint van het mengsel door reactie met de blauw naar groen maken en met de groene een geelgroen maken. Een kleine hoeveelheid wit kunnen worden toegevoegd op dit moment, als een lichtere kleur gewenst - of voeg een geringe hoeveelheid zwarte een iets donkerder maken.

Voeg een kleine hoeveelheid acrylmiddel om de stroom van het mengsel verhogen. De toevoeging van water zal stromen toenemen.

Hints

Twee soorten eenden, de gemeenschappelijke en groene-winged wintertaling, natuurlijk vertonen een iriserende schaduw van groen.

Voor een iriserend effect gebruik metallic acrylverf in plaats van de fundamentele acrylverf.

Acrylverf donkerder als ze droog, dus het is best om het mengsel iets lichter dan de gewenste kleur te maken.

Acrylverf is een sneldrogende medium, dus gebruik wat je te mengen. Echter kunnen ongebruikte verf worden opgeslagen in een afgesloten houder gedurende langere tijd.

Share This Post