Index / Persoonlijke financiƫn / How Do Verzekeringsmaatschappijen Bereken Replacement Kosten?

Share This Post

Persoonlijke financiƫn

How Do Verzekeringsmaatschappijen Bereken Replacement Kosten?

Wanneer u huiseigenaar de verzekering te kopen, kunt u een contante waarde of een vervangingswaarde beleid aan te schaffen. Contante waarde betaalt de aankoopprijs van uw huis of de inhoud, onder aftrek van afschrijvingen op slijtage en leeftijd. Nie

Advertisement

Wanneer u huiseigenaar de verzekering te kopen, kunt u een contante waarde of een vervangingswaarde beleid aan te schaffen. Contante waarde betaalt de aankoopprijs van uw huis of de inhoud, onder aftrek van afschrijvingen op slijtage en leeftijd. Nieuwwaarde loont de moeite om het huis en de inhoud te vervangen door een nieuw huis en nieuwe bezittingen. Dit zal betrekking hebben veel meer van uw verliezen.

kosten

Als je uit een vervangingswaarde beleid op uw huis, u en uw verzekeraar moeten beiden een idee van wat de vervangingskosten is hebben. Het State Department Insurance New York stelt dat bedrijven uw huis zal inspecteren voordat het schrijven van een beleid dan schatting de kosten van vervanging op basis van het huis van de bouw, de grootte, locatie en de huidige bouwkosten voor uw omgeving. De vervangingskosten van de inhoud eenvoudiger Dit houdt simpelweg aankoop van nieuwe elektronica, apparaten enzovoorts.

berekeningen

Als de dollar waarde van uw verzekering dekt 80 procent van de geschatte vervangingswaarde van uw huis, zal de verzekeraar meestal betrekking hebben op de resterende 20 procent. Als u minder dan 80 procent van de nieuwwaarde van uw huis te verzekeren, zal uw verzekeraar meestal verminderen de dekking. Als je 60 procent van de waarde van uw huis verzekerd en uw garage wordt gesloopt in een auto-ongeluk, kan de verzekeraar betaalt slechts 60 procent van de vervangingswaarde.

wijzigingen

De kosten van uw huis te vervangen is niet statisch. Als de bouw is booming in uw gemeenschap, kan de prijs van de verbouwing zijn gestegen vanaf het moment dat je haalde het beleid. Als u wijzigingen in het huis hebt gemaakt - een $ 10.000 slaapkamer toevoeging of een nieuw verwarmingssysteem, bijvoorbeeld - het is ook van plan om meer kosten te vervangen. Schrijven voor MSNBC, Vanessa Richardson beveelt herziening dekking met uw agent jaarlijks en te kijken of de waarde van uw polis echt dekt de kosten van vervanging.

building Code

Een factor verzekeraars niet in hun berekeningen is de prijs van het brengen van een oud huis aan de laatste bouwvoorschriften. Als uw huis werd gebouwd voor de huidige code was op zijn plaats en beschadigd raakt meer dan 50 procent, dan moet je weer op te bouwen om de nieuwe code, die veel strenger zijn. De standaard vervangingswaarde beleid vrijstelt van de kosten van het brengen van uw huis tot code: Als de kosten van het upgraden van een extra $ 15.000 meer dan een exacte vervanging zou zijn, komt het uit je zak, advocaat Rosemary Marcero zegt op haar website. U kunt echter in staat zijn om extra voor code naleving dekking te betalen.

Share This Post