Index / Careers & Work / How Can I Get Paid to Drive New Cars?

Share This Post

Careers & Work

How Can I Get Paid to Drive New Cars?

Bestuurders die deelnemen aan de auto wrap programma's zijn werkelijk betaalde om te rijden --- soms zelfs besteed aan nieuwe auto's te rijden. Als u bereid bent om een ​​product of dienst te promoten door middel van een grote grafische reclame op he

AdvertisementBestuurders die deelnemen aan de auto wrap programma's zijn werkelijk betaalde om te rijden --- soms zelfs besteed aan nieuwe auto's te rijden. Als u bereid bent om een ​​product of dienst te promoten door middel van een grote grafische reclame op het voertuig rijdt u bent, van toepassing op deel te nemen aan een dergelijk programma. Bedrijven wikkel grafische verwijderbare vinyl film over alle of een deel van een voertuig om high-impact te creëren, voortdurend in beweging advertenties. De bestuurder van een ad-verpakte voertuig misschien niet alleen een gratis auto, maar ook te betalen om het te drijven.

Wonen in een stad. Adverteerders die deelnemen in de auto wrap programma's willen dat hun advertenties worden gezien door zo veel mogelijk mensen en op zoek gaan naar kandidaten die in dichtbevolkte gebieden wonen.Rijd ongeveer 1.000 mijl per maand. Hoe vaak je rijdt zal ook bepalen hoeveel mensen zullen zien uw voertuig. Sommige adverteerders kunnen zelfs vereisen dat je een bepaalde route rijden op een regelmatige basis.Parkeer de auto in een goed zichtbare plek. De adverteerder zal op zoek naar zo veel blootstelling mogelijk --- je kan worden gekwalificeerd op basis van je locatie en de dagelijkse rijgewoonten, maar als je parkeren in een afgelegen gebied, zullen weinig mensen de advertentie zien totdat de auto wordt gereden.Abonneren op een online lijst van adverteerders die het voertuig op basis van reclame te gebruiken. Het kan veel tijd om een ​​programma te vinden in uw omgeving, dus het kiezen van een levenslange lidmaatschap zal de beste waarde te bieden door u in staat om toegang te krijgen regelmatig bijgewerkte lijsten van de deelnemende adverteerders.

Solliciteer voor programma's die een beroep op u. De informatie die u verstrekt zal waarschijnlijk worden gecontroleerd, dus wees eerlijk en nauwkeurig over uw kwalificaties en uw rijgedrag.

Hints

Het kan tot 90 dagen voor uw toepassing ofwel worden afgewezen of goedgekeurd.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs om deel te nemen in het voertuig gebaseerde advertentieprogramma's.

U mag geen keuze met betrekking tot het merk of model van het voertuig die wordt verstrekt, of het verschijnen van de advertentie het voertuig is omwikkeld met te hebben.

Sommige auto wrap programma's mogen geen nieuwe auto's te bieden of alleen u betaalt om te adverteren op uw eigen auto.

Share This Post