Index / Tuin / House worminfecties: hoe doen ze binnen?

Share This Post

Tuin

House worminfecties: hoe doen ze binnen?

Veel huiseigenaren die geloven dat hun huizen worden aangetast door wormen zijn eigenlijk misidentifying duizendpoten en duizendpoten. Huiseigenaren hebben gemeld het vinden van kleine, grijsachtig bruin "wormen" op vloeren, die eigenlijk duizen

AdvertisementVeel huiseigenaren die geloven dat hun huizen worden aangetast door wormen zijn eigenlijk misidentifying duizendpoten en duizendpoten. Huiseigenaren hebben gemeld het vinden van kleine, grijsachtig bruin "wormen" op vloeren, die eigenlijk duizendpoten bij nadere inspectie. Typische wormen zoals regenwormen teisteren zelden huizen omdat ze uitsluitend leven in de bodem. Duizendpoten, echter kan worden getrokken om het vocht, donkere ruimtes en organisch materiaal dat onder vloeren en wanden kunnen verstoppen. Vaak, miljoenpoten en ander ongedierte voer de woning via deuropeningen of scheuren in muren en funderingen.

Vochtigheid

Vocht is een belangrijke factor in een worm besmetting in een privéwoning. Vaak zal vochtige omstandigheden de bacteriën en schimmels op binnenmuren, alsook gevaar hout groeien verval. Duizendpoten en duizendpoten voeden zich met rottend plantaardig materiaal en soms zelfs op andere insecten die zich aangetrokken voelen tot dit vocht. Een manier om een ​​besmetting te bestrijden is om te kopen of huren van een luchtontvochtiger om het gebied van vocht te ontdoen.

kelders

Aangezien veel duizendpoten en wormen leven in de bodem, zullen ze vaak binnenkomen huizen via de kelder of stichting. Worminfecties in kelders komen zeer vaak voor, en huiseigenaren moeten altijd eindigen kelders om ongedierte te voorkomen dat de woning. Sproeien insectenverdelger of insecticiden rond de randen van een kelder waar de vloer aan de muren en in de bovenhoeken van de ruimte, kan ook voorkomen dat ongedierte.

deuropeningen

Deuren ook aanwezig op plaatsen waar bugs of miljoenpoten het huis kunnen komen. Pest sprays moet altijd worden gespoten in deuropeningen en rond de omtrek van het huis om een ​​barrière te vormen tegen insecten. Deuropeningen in de buurt van de vloer moet ook worden afgesloten met kalefateren. Als er scheuren tussen de stichting en de deuropening, vul de scheur met staalwol en dek af met aluminium weatherstripping of zegel met kalefateren om te voorkomen dat ongedierte uit het invoeren van de woning.

Afdichten van uw huis

Er zijn verschillende manieren om uw huis te verzegelen en te voorkomen dat een worm besmetting. Eerst moeten alle openingen bij de grond bedekt met een fijn gaas en verzegeld. Alle spleten of gaten in zowel exterieur en interieur muren zowel boven als onder de grond moeten worden gevuld met staalwol en besprenkeld met diatomeeënaarde. Diatomeeënaarde is een poeder dat scheuren binnenkomt in schild van een insect, waardoor de schaal te breken en de insecten uit te drogen en te sterven. Seal meer dan gevuld scheuren met kalefateren, en zorg ervoor dat een breeuwen verbinding die wordt voorgesteld voor het gebied dat u bent breeuwen, binnen of buiten kiezen.

Share This Post