Index / Reizen / Hotels tussen Atlanta en Augusta

Share This Post

Reizen

Hotels tussen Atlanta en Augusta

Atlanta is de grootste stad in Georgië, met Augusta na als de tweede grootste. Augusta is 145 mijl ten oosten van Atlanta, met een grote interstate snelweg I-20, het verbinden van de twee. Als u liever stoppen langs de snelweg tussen de twee steden,

AdvertisementAtlanta is de grootste stad in Georgië, met Augusta na als de tweede grootste. Augusta is 145 mijl ten oosten van Atlanta, met een grote interstate snelweg I-20, het verbinden van de twee. Als u liever stoppen langs de snelweg tussen de twee steden, in plaats van hen, zijn er verschillende hotels langs de weg met handige I-20 toegang.

Hampton Inn & Suites

Gelegen in Covington, Georgië, de Hampton Inn & Suites ligt op 35 mijl ten oosten van het centrum van Atlanta. De 50 kamers zijn uitgerust met een magnetron, koelkast en een gratis draadloze internetverbinding. Roken is toegestaan ​​in bepaalde kamers. Uw huisdier kan blijven met u bij de Hampton Inn voor een extra nachtelijke vergoeding. Hotel voorzieningen zijn onder andere een seizoensgebonden buitenzwembad, een fitnesscentrum, een wasserette, een gratis warm continentaal ontbijt en gratis ochtendkrant. Voor maaltijden kunt u kiezen uit een brede selectie van restaurants binnen twee mijl van het hotel.

Hampton Inn & Suites

10111 Alcovy Road

Covington, GA 30014

770-787-4900

baymontinns.com

Microtel Inn Greensboro

Het Microtel Inn Greensboro ligt halverwege tussen Atlanta en Augusta. Met ingang van 2010, Microtel Inns gerangschikt hoogst in gast tevredenheid onder economy budget hotelketens, volgens JD Power and Associates. De 47 kamers zijn voorzien van gratis draadloos internet, down-achtige dekbedden en extra kussens. Kamers met magnetron en koelkast zijn beschikbaar, evenals kamers die roken toestaan. Het hotel heet uw huisdieren voor een extra nachtelijke vergoeding. Holiday Inn heeft een wasserette, en een computer met toegang tot high-speed internet is beschikbaar in de lobby voor de gasten. Gratis continentaal ontbijt is inbegrepen. Verschillende familie-stijl restaurants zijn binnen een mijl van het hotel en een antieke winkelcentrum is drie mijl van het hotel.

Microtel Inn Greensboro

2470 Old Eatonton Road

Greensboro, GA 30642

706-453-7300

microtelinn.com

Econo Lodge

De Econo Lodge ligt 32 mijl ten westen van Augusta. De 47 kamers zijn voorzien van gratis draadloos internet. Kamers met een magnetron, koelkast en een koffiezetapparaat kunnen worden aangevraagd. Roken kamers zijn beschikbaar. De Econo Lodge laat geen huisdieren toe. Gratis continentaal ontbijt is inbegrepen, en diverse restaurants zijn naast het hotel, waaronder steakhouse, fast food restaurants en familie.

Econo Lodge

130 N. Seymour Drive

Thomson 30824

706-595-7144

econolodge.com

Share This Post