Index / Careers & Work / Hotel Revenue Manager Functiebeschrijving

Share This Post

Careers & Work

Hotel Revenue Manager Functiebeschrijving

Gastvrijheid is een multi-miljard dollar industrie en een groot deel van het succes van hotels over de hele wereld kan worden toegeschreven aan het hotel inkomsten managers die rijden de winst te helpen. Een hotel Revenue Manager integreert innovatie

AdvertisementGastvrijheid is een multi-miljard dollar industrie en een groot deel van het succes van hotels over de hele wereld kan worden toegeschreven aan het hotel inkomsten managers die rijden de winst te helpen. Een hotel Revenue Manager integreert innovatieve strategie en op hoog niveau analytics om het aantal kamers van een hotel in staat is om te boeken en te zorgen voor haar voortbestaan ​​tegen concurrenten beïnvloeden.

Het belang van Forecasting

Een inkomsten manager moet nauwkeurig anticiperen op de verwachte inkomsten uit online boeken voor bepaalde tijd. Deze complexe taak omvat het analyseren van historische gegevens, met inbegrip van de bezettingsgraad tijdens vergelijkbare periodes, aandacht voor speciale evenementen en congressen in het gebied, en de huidige bezettingsgraad. De nauwkeurigheid in de voorspelling is overweldigend belangrijk als het is de belangrijkste bestuurder van zowel de kamer prijsstelling en toewijzing van beslissingen van beheer van onroerend goed. Misrekeningen moet ook worden opgenomen in de raming rapport in orde voor het hotel om de beste voor te bereiden op de financiële gevolgen van eventuele onjuistheden.

Het bepalen Kamerprijzen

Het bepalen van de prijzen is een belangrijke verantwoordelijkheid voor een hotel Revenue Manager. Dit kan een delicate evenwichtsoefening, zoals het instellen van de prijzen te hoog zal potentiële gasten af ​​te schrikken, terwijl de vaststelling van de tarieven te laag kan het hotel om te werken bij een verlies. Revenue management software kan u helpen een manager bepalen de prijzen door het analyseren van informatie, zoals historische gegevens en seizoensinvloeden. Het instellen van de juiste prijs kan ook verdere gevolgen hebben voor andere aspecten van het bedrijf. Bijvoorbeeld, als meer gasten worden aangetrokken door de redelijke prijzen, hoe meer geld ze kunnen besteden in de accommodatie restaurant vestigingen, op roomservice of gebruik te maken van andere voorzieningen.

concurrerende Analyse

Het beoordelen van de sterktes en zwaktes van een hotel en haar concurrenten is een gangbare praktijk in de horeca: Vanwege dit, een kritische functie van een fiscaal manager is om concurrerende analyses regelmatig te maken. Dit houdt detaillering strategische vergelijkingen tussen hun woning en rivaliserende groepen hotel. Dit kan vergelijkingen van de kamer inventaris, restaurant outlets, en eventuele andere bronnen van inkomsten te betrekken. Inkomsten managers en hotel leiderschap zal deze informatie gebruiken om te helpen rijden toekomstige besluiten of hun organisatorische praktijken te verbeteren.

Extra vaardigheden

Een inkomsten manager moet ook beschikken over een unieke set van soft skills om effectief in hun rol te zijn. Een inkomsten manager moet hebben een uitzonderlijke communicatieve vaardigheden, want zij zullen regelmatig aanwezig om operationele commissies en andere eigendommen leiders. Hij moet ook comfortabel met de verkoop te zijn, want hij zal worden belast met het doen van aanbevelingen om de verkoop directeuren, general managers en andere leidinggevenden die prijsstrategieën naar voren gebracht door de opbrengst manager moet ondersteunen. Daarnaast moet een omzet manager comfortabel werkt als een change agent, die niet bang is om te omarmen en uitvoeren van creatieve strategieën om de winst te verhogen hotel zijn.

Share This Post