Index / Huis / Hoover Quick-N-Lite Instructions

Share This Post

Huis

Hoover Quick-N-Lite Instructions

De Hoover SteamVac Quick-N-Lite is een rechtopstaande tapijtreiniger die vuil verwijdert uit tapijt en tapijt vezels. Dit Hoover SteamVac houdt het midden tussen een zware diepe schoner en een draagbare tapijtreiniger. Het beschikt over een grote, 1-

AdvertisementDe Hoover SteamVac Quick-N-Lite is een rechtopstaande tapijtreiniger die vuil verwijdert uit tapijt en tapijt vezels. Dit Hoover SteamVac houdt het midden tussen een zware diepe schoner en een draagbare tapijtreiniger. Het beschikt over een grote, 1-liter tank die minder vaak bijvullen, een 20-voet netsnoer om grote tapijten en een breed 10 3/4-inch reiniging pad met vijf rijen van het schrobben borstels schoon te maken vereist. Met een gewicht van minder dan 12 pond., De Hoover Quick-N-Lite is gemakkelijk te manoeuvreren en relatief eenvoudig te bedienen.

Wat je nodig hebt

  • Hoover merk reiniging formule

Stofzuigen het tapijt grondig voordat u de Quick-N-Lite. Verwijder meubilair in de kamer, zodat u alle delen van het tapijt kan bereiken.

Pak de hendel op het schone water oplossing tank aan de voorkant van de Hoover en druk op de vergrendeling in. Trek de tank naar voren en haal hem uit het apparaat.

Draai het schone water oplossing tank over en draai de tankdop. Vul het 2 oz. pet met Hoover merk reinigen formule en giet de formule in de tank, herhaalt u deze voor een totaal van 4 oz. Vul de tank met 1 liter warm, schoon leidingwater. Plaats de dop en draai het.

Stel de bodem van de tank in de hoofdeenheid en draai de bovenkant van de tank in de juiste positie; de hefboom zal vastklikken.

Steek de stekker in een stopcontact. Met behulp van je voet, drukt u op het handvat ontgrendelpedaal aan het handvat in de schoonmaak positie te verlagen. Duw de schakelaar op "On".

Knijp de trekker op het handvat om de Hoover reinigingsmiddel op het tapijt spuiten. Duw de SteamVac over de vochtige omgeving, trek het dan langzaam terug over dezelfde weg om het vuile water uit het tapijt vezels te verwijderen. Herhaal dit over de gehele tapijt in dezelfde voorwaartse en achterwaartse beweging. Zorg ervoor dat u overlappende slagen te creëren om een ​​grondige reiniging te verzekeren.

Schakel de Quick-N-Lite als u klaar bent met het schoonmaken en de stekker uit het stopcontact. Pak de handgreep aan de bovenkant van de vuilwatertank en druk op de vergrendeling in om deze los. Trek de bak naar voren en haal hem uit het apparaat. Verwijder het deksel van de vuilwatertank. Stevig vastpakken van de handgreep met een hand en het mondstuk met de andere. Leeg de tank in een gootsteen of afvoer en vervang de deksel van de tank. Spoel de tank en het filter zorgvuldig met warm water. Laat de tank volledig drogen alvorens terug te keren op het toestel.

Zet de vuilwatertank terug naar het apparaat. Til de voorzijde van de SteamVac uit het tapijt. Houd de vuilwatertank moet plaatsen en het voorste deel van de tank in de basis van het apparaat. Zoek de drie lipjes aan de onderkant van de vuilwatertank en lijn deze tabs zodat ze klikt in de onderzijde van de basis van de reiniger. Haak het mondstuk in de basis, om ervoor te zorgen dat het zelfs met de onderkant van het toestel. Duw de achterkant van de tank in de basis van het toestel en druk stevig naar beneden totdat deze vastklikt. Bewaar de Hoover SteamVac Quick-N-Lite in een schone, droge omgeving.

Hints

Niet over-verzadigen het tapijt met reinigingsmiddel.

Zwaar vervuilde gebieden zullen extra toepassingen vereisen.

Laat het tapijt volledig droog na het schoonmaken; loop niet op het tapijt, terwijl het nog vochtig is. Als je moet lopen op de vochtige tapijt, zorg ervoor dat witte handdoeken op het gebied van het tapijt dat u zal worden wandelen op te zetten.

Share This Post