Index / Huis / Hoogte tot stopcontacten in Rough Framing installeren

Share This Post

Huis

Hoogte tot stopcontacten in Rough Framing installeren

De tijd om dozen voor elektrische armaturen te installeren in uw nieuwe gebouw is nadat u de framing hebt ingevuld en voordat u de muren te dekken. De elektrische code heeft weinig beperkingen over de plaatsing van de dozen voor elektrische stopconta

AdvertisementDe tijd om dozen voor elektrische armaturen te installeren in uw nieuwe gebouw is nadat u de framing hebt ingevuld en voordat u de muren te dekken. De elektrische code heeft weinig beperkingen over de plaatsing van de dozen voor elektrische stopcontacten en u kunt ze elke gewenste hoogte gesteld op vrijwel, op voorwaarde dat ze niet interfereren met iets anders, zoals plint kachels. Als je een huis bouwen voor een gehandicapte persoon, de eisen zijn iets strenger.

General Receptacle Placement

Hoewel de National Electrical Code een minimum of maximum verticale hoogte voor houders die niet opgeeft, is het nodig hen zodanig te worden verdeeld dat geen enkel punt op de muur is verder dan 6 voeten van een stekker. Deze eis geldt meestal alleen horizontale richtingen, maar sommige elektriciens te nemen dat het betekent dat er geen vergaarbak kan hoger zijn dan 66 inches boven de vloer, tenzij er een andere eronder. Ook de code vereist dat alle posities werkbladen worden binnen 24 duim van een houder, waardoor er geen plug meer dan 24 inches boven de teller moet worden tenzij er een andere eronder.

Mensen met een handicap

Als je een huis of een commerciële ruimte die mensen met een handicap zal dienen bouwen, de Americans with Disabilities Act vereist dat de houders niet minder dan 15 inches en niet meer dan 48 inches boven de afgewerkte vloer. De afstand wordt gemeten vanaf het midden van de elektrische doos op de grond, dus als u een standaard 4-inch box, kan de top zijn 17 of 50 inch boven de afgewerkte vloer. Als je de vloer nog niet hebt geïnstalleerd, moet u de dikte toe te voegen aan de hoogtemeting. Deze eisen gelden alleen voor houders bestemd voor gebruik door bewoners van het gebouw; de stekker van de koelkast, bijvoorbeeld, kan lager zijn.

Uitzonderingen op Code

Niet iedereen volgt dezelfde richtlijnen. Bijvoorbeeld in Canada, het midden van de houder doos moet minimaal 14 inches boven de vloer en in Californië, moet de onderzijde van de doos ten minste 15 inch boven de vloer. California stelt bovendien de maximale hoogte - 48 duim aan de bovenzijde van de doos - hetzelfde als vereist door de ADA. Bij het installeren van een stopcontact buiten de doos moet tenminste 6 1/2 inch boven het maaiveld en in garages, moeten zij 18 inch of meer boven de vloer, gemeten vanaf het midden van elk vak.

Standard Plaatsing

Hoewel u niet verplicht bent om dit te doen, het plaatsen van uw tanks binnen ADA specificaties zorgt ervoor dat uw structuur is geschikt voor bewoning door een gehandicapte, moet dat ooit nodig zijn. Met dit in het achterhoofd, veel elektriciens handhaven van een minimale hoogte van 18 duim aan de bovenkant van de doos en een maximale hoogte 48-54 inch. Bepaalde richtlijnen hoogte zijn verstand degenen. Geen vergaarbak moet direct boven een wastafel geplaatst worden - het moet worden gecompenseerd en op een geschikte hoogte voor gebruik. Tevens moet een houder boven een baseboard heater niet; de warme lucht kan de afdekplaat en de houder zelf smelten.

Share This Post