Index / Cars / Honda GC160 Specificaties

Share This Post

Cars

Honda GC160 Specificaties

De Japanse industriële gigant Honda produceert een breed scala aan producten, waaronder auto's, vrachtwagens, motorfietsen, grasmaaiers en de motoren die hen de macht. De GC160 is een 5.0-pk, manueel / vaste gasklep motor. Het is uitgerust met een ko

AdvertisementDe Japanse industriële gigant Honda produceert een breed scala aan producten, waaronder auto's, vrachtwagens, motorfietsen, grasmaaiers en de motoren die hen de macht. De GC160 is een 5.0-pk, manueel / vaste gasklep motor. Het is uitgerust met een koelsysteem, ontsteking, uitlaat en luchtfilter. De volgende zijn de specificaties voor de GC160 motor.

Type

De GC160 is geclassificeerd als een vier-takt, bovenliggende nokkenas single-cylinder motor.

Ontsteking

De motor maakt gebruik van een transistor magneto ontstekingssysteem en de ontstekingstijdstip is geclassificeerd als 20 ° voor BDP (voor bovenste dode punt).

Olie en Brandstof capaciteit

De GC160's olietank houdt 0,58 liter, terwijl de tankinhoud is 2,0 liter. Het maakt gebruik van loodvrije benzine met een minimum octaangetal van 86.

macht

De motor horsepower klokken in op 5,0 (bij 3.600 tpm), terwijl het maximum koppel is 7,6 foot-pond bij 2.500 toeren per minuut.

Grootte

grootte (of verplaatsing volume) van de motor is 160 kubieke centimeter, of 9,8 cubic inches.

Share This Post