Index / Huisdieren / Homeopathische of kruidengeneesmiddelen voor stafylokok Schimmel of bacteriën bij honden

Share This Post

Huisdieren

Homeopathische of kruidengeneesmiddelen voor stafylokok Schimmel of bacteriën bij honden

Bacteriële huidinfecties worden veroorzaakt door stafylokok bacteriën en meestal leiden tot roodheid, jeuk en letsels. Veel bacteriële infecties invloed op puppies en oudere honden meer dan honden in hun midden jaren. Bacteriën zijn meer geneigd om t

AdvertisementBacteriële huidinfecties worden veroorzaakt door stafylokok bacteriën en meestal leiden tot roodheid, jeuk en letsels. Veel bacteriële infecties invloed op puppies en oudere honden meer dan honden in hun midden jaren. Bacteriën zijn meer geneigd om te groeien uit de hand wanneer het immuunsysteem is onderontwikkeld of in gevaar als gevolg van leeftijd of ziekte. Een slechte voeding kan ook het immuunsysteem verzwakken, waardoor een anders gezond huisdier risico op infecties en allergieën.

Paardebloem

Paardebloem wortels en bladeren bevatten vitamines A, C, D, E, K, B-complex, kalium, calcium, ijzer, thiamine, choline, lecithine en riboflavine. Dit kruid wordt vaak gebruikt om het immuunsysteem van een hond te verbeteren. De planten kunnen worden geplukt, gewassen, gedroogd, verkruimeld en toegevoegd aan uw hond & rsquo; s voedsel. Een ander alternatief is steil de greens in ongezouten plantaardige of runderbouillon aan uw hond als thee worden aangeboden of toegevoegd aan levensmiddelen. Bij gebruik van de gedroogde versie, voer een theelepel van het kruid voor elke 20 pond van het lichaamsgewicht.

Calendula Lotion

Gebruik calendula lotion voor huidirritaties. Dit kruid is effectief in het beperken van infecties en genezing kleine huidontstekingen, zoals brandwonden, poison ivy en insectenbeten. Het reinigen van de huid grondig voor het aanbrengen van calendula zal het genezingsproces versnellen.

Appelcider azijn

Urineweginfecties zijn bacteriële infecties bij honden en mensen. Een halve theelepel appelazijn toegevoegd aan je hond & rsquo; s voedsel of water per dag zal de infectie opgeruimd in slechts een paar dagen. De zuurgraad van de azijn neutraliseert de bacteriën. Als uw hond is gevoelig voor infecties van de urinewegen, gaf haar een kleine kom sinaasappelsap met haar ontbijt, elke dag, zal sterk haar gevoeligheid afnemen tot hen.

Milk Thistle

Mariadistel is een krachtige antioxidant die fungeert als een vrije radicalen. De woningen in mariadistel zoeken naar moleculen die celschade veroorzaken, terwijl de bescherming van belangrijke organen. Bovendien bevordert de productie van nieuwe levercellen om beschadigde cellen te herstellen. Mariadistel moet met voorzichtigheid worden gebruikt, en het mag nooit worden gegeven aan een zwangere hond.

Duizendblad

Duizendblad is een gemeenschappelijke wildflower gevonden groeiend langs kant van de weg. Dit kruid is een krachtig diureticum dat de gifstoffen uit het lichaam spoelt. Duizendblad is effectief bij het verlichten van irritaties en zwelling van de slijmvliezen, bloedstolling, verminderen koorts en infecties genezen.

Share This Post