Index / Ambachten / Homemade Women's Toga Kostuums

Share This Post

Ambachten

Homemade Women's Toga Kostuums

Als u een kostuum nodig heeft voor een Halloween feest of worden uitgenodigd om een ​​toga partij, laat een gebrek aan iets om te dragen stop je aanwezig kan zijn. In plaats daarvan, zweep een eenvoudige toga kostuum met een enkele meters stof en een

AdvertisementAls u een kostuum nodig heeft voor een Halloween feest of worden uitgenodigd om een ​​toga partij, laat een gebrek aan iets om te dragen stop je aanwezig kan zijn. In plaats daarvan, zweep een eenvoudige toga kostuum met een enkele meters stof en een aantal slimme accessoires. Ga met een basis wit laken, of kies een stof die schittert met een verleidelijke patroon. Togas zijn niet alleen eenvoudig te maken, ze zijn ook zeer comfortabel en kan worden aangepast om zoveel onthullen - of slechts - huid u wilt zien.

materialen

Verzamel de materialen die u nodig hebt om uw toga kostuum te maken. Vier meters stof is meestal genoeg voor de meeste toga's, tenzij je een heleboel draperen doen, willen een vloer lengte kostuum of u uitzonderlijk hoog. In plaats van een plaat, die kan duur zijn, ga dan naar een stof op te slaan en kies een stof die u wilt. U vindt er ook een aantal korte broek en een soort ondergoed voor uw top nodig. Een tube top werkt goed. Tenslotte zal je enkele grote veiligheidsspelden, iets nodig om je taille en buste accentueren - zoals een gouden kleed of een dunne riem - en accessoires van uw keuze. Goede accessoires zijn leren sandalen, brede gouden armbanden, gouden kettingen en juwelen clips in je haar te zetten.

Het verpakken van de Fabric

Wikkel en speld de stof. Uw weefsel zal langer zijn dan breed. Houd het ene uiteinde van de stof aan je taille (het verlaten van de rest van de lengte later om je heen worden gewikkeld) en vouw de top naar beneden, zodat de toga is zo lang als je wilt. Dit kan tot aan je enkels of net boven je knieën. Gebruik een veiligheidsspeld om het stevig te bevestigen aan uw broek. Wikkel het om je middel weer en op en rond uw buste. Speld het weer naar de andere kant van je korte broek, en waar wat je nodig hebt om het te pinnen, zodat de stof om zich veilig voelen. Gooi de rest van het doek omhoog en over uw schouder en rond je rug. Speld het opnieuw om je middel. Dit laat u met een eenvoudige toga ontwerp dat u kunt aanpassen aan uw behoeften.

Personalisatie

Eindig uw toga door het te personaliseren. Voeg een riem of touw om je taille te benadrukken. Sommige vrouwen willen één onder de buste vast ook. Als het laken is niet naar wens, probeer dan het brengen van het laatste deel van de stof van achter je rug en over de voorkant van je schouder, in plaats van de traditionele look van het weefsel swooping van voren naar achteren. Voeg uw accessoires om de toga kostuum te voltooien.

Share This Post