Index / Huis / Homemade waterafstotende

Share This Post

Huis

Homemade waterafstotende

Veel thuis bouwprojecten betrekken werken met hout. En als je de tijd en kosten die nodig is om items te produceren, zoals een houten hek of een nieuw dek, wilt u ervoor zorgen dat u preventieve maatregelen nemen om ze het laatst te maken voor vele j

AdvertisementVeel thuis bouwprojecten betrekken werken met hout. En als je de tijd en kosten die nodig is om items te produceren, zoals een houten hek of een nieuw dek, wilt u ervoor zorgen dat u preventieve maatregelen nemen om ze het laatst te maken voor vele jaren. Met behulp van een waterafstotende op houten constructies is een beproefde manier om op lange termijn schade te voorkomen en te voorkomen dat kraken, pellen en rotten.

Wat je nodig hebt

 • Plastic emmer

  Lijnolie

  Terpentijn

  Paraffine

  Houten verf stok

  kwast

Giet 3 liter oplosmiddel zoals terpentine, in een plastic emmer en zet het buiten.

Kook 1 ½ kopjes van lijnolie in een middelgrote pan. Lijnolie of lijnzaadolie, een drogende olie uit lijnzaad en gebruikt in een verscheidenheid aan oliën en wordt vaak gemengd met oplosmiddelen. Koop lijnzaad of lijnzaadolie bij de meeste bouwmarkten. Zodra de lijnolie komt aan de kook, neem het van het vuur en voeg deze toe aan de emmer van het oplosmiddel. Doe dit langzaam en voorzichtig om spatten te voorkomen.

Snijd kleine stukjes (1/4 tot 1/2 inch) van de paraffine in totaal ongeveer 1 oz. toevoegen aan de emmer met de olie en oplosmiddel.

Zet de emmer buiten waar de temperaturen overdag zijn ongeveer 75 graden Fahrenheit. Hierdoor kan de paraffine te smelten in de olie- en oplosmiddel. Als het eenmaal is gesmolten, die enkele uren duren), meng de oplossing samen met een houten stok verf.

Breng de waterafstotende oplossing voor een houten functie die u wilt af te dichten met een grote kwast.

Hints

Probeer niet om het proces te versnellen door toevoeging van de paraffine aan de olie, terwijl de olie aan het opwarmen en koken. Als je paraffine toevoegen aan deze mate van warmte of in de buurt van open vuur, kan het gemakkelijk vlam vatten.

Share This Post