Index / Ambachten / Homemade Sneeuw Vorst voor Windows

Share This Post

Ambachten

Homemade Sneeuw Vorst voor Windows

Kunstsneeuw vorst siert vaak ramen in de winter vakantieseizoen. In plaats van het gebruik van commerciële kunstmatige vorst sprays, het creëren van een zelfgemaakte venster vorst met gemeenschappelijke punten en ingrediënten gevonden in het huis. Ve

AdvertisementKunstsneeuw vorst siert vaak ramen in de winter vakantieseizoen. In plaats van het gebruik van commerciële kunstmatige vorst sprays, het creëren van een zelfgemaakte venster vorst met gemeenschappelijke punten en ingrediënten gevonden in het huis. Versier ramen aan de voorkant van het huis om een ​​feestelijke etalage die gasten en het winterseizoen toejuicht.

White Icing Sneeuw Vorst

Gebruik bereid wit glazuur om een ​​realistische sneeuw vorst te maken op de binnenkant van een raam. Gebruik een kleine rubberen spatel om schep een kleine hoeveelheid glazuur uit de container. Duw de kers op de hoek van een raam. Trek het rubber spatel over het oppervlak van het venster, glad en dunner de kers over het glas. Blijven toepassen en het verspreiden van de kers over het raam, het creëren van een rand rond de randen of over de gehele glasoppervlak. Voeg meer icing onderin het venster of wanneer sneeuw zou natuurlijk verzamelen. Met de rand van de spatel realistische lijnen en ontwerpen in de vorst te creëren.

Epsom Salt Sneeuw Vorst

Ontbinden 4 theel. Epsom zout in 1 kopje bier of frisdrank. Laat de schuimende oplossing zitten voor ongeveer 30 minuten. Dompel een kleine verfkwast in het mengsel en toe te passen in kleine cirkelvormige bewegingen aan de binnenkant van een venster. Terwijl het mengsel droogt, kleine kristallen. Om meer kristallisatie te creëren, dep de toegepaste mengsel met een natte tissues voordat het droogt. Desgewenst nog een laag nadat de eerste laag gedroogd.

Talk en Sugar Sneeuw Vorst

Meng 1/3 kopje talk, 1/3 kop poedersuiker en 1/3 kopje kristalsuiker. Een dun laagje plantaardige olie aan de binnenkant van een glazen raam. Gebruik je vingers om een ​​aantal van de droge mengsel druk op de plantaardige olie. Blijf op de mengsel op de olie tot het glas wordt bedekt. meer toe te voegen in de onderste hoeken of gebieden waar sneeuw waarschijnlijk zou opbouwen.

Het verwijderen van Kunstsneeuw Frost

Vul een kom met warm water. Dompel een schone doek in het water en wring het uit. Veeg het venster om de kunstmatige sneeuw vorst los te maken. Ga door het bevochtigen van de doek en veegde het venster totdat de valse vorst wordt verwijderd. Spray het raam met glas schoner en veeg het schoon met een droge doek.

Share This Post