Index / Onderwijs / Homemade Science Instruments

Share This Post

Onderwijs

Homemade Science Instruments

Een wetenschap instrument een voorwerp bedoeld om gegevens over de kenmerken van verschijnselen vangen. Het creëren van geavanceerde wetenschappelijke instrumenten thuis is uiteraard niet eenvoudig; kan echter een paar eenvoudige, zelfgemaakte wetens

AdvertisementEen wetenschap instrument een voorwerp bedoeld om gegevens over de kenmerken van verschijnselen vangen. Het creëren van geavanceerde wetenschappelijke instrumenten thuis is uiteraard niet eenvoudig; kan echter een paar eenvoudige, zelfgemaakte wetenschappelijke instrumenten zijn leuke projecten voor kinderen. Deze omvatten een apparaat om materialen te testen, apparatuur om een ​​populaire theorie en een instrument om u toelaten om de zon te bestuderen bestuderen.

Elektromagnetische Materials Tester

Een elektromagneet is een magneet met een veld door een elektrische stroom. Om daardoor is eenvoudig, volgens Jefferson Lab. Neem 10 voet van geïsoleerde koperdraad. Strip uit een duim van kunststof van elk uiteinde met behulp van draad strippers, aan de koper binnen te openbaren. Wikkel de draad netjes rond een 6-inch spijker in één richting. Sluit de blanke uiteinden van de draad aan een D-cel batterij. U kunt dan gebruik maken van uw elektromagneet om uit te vinden welke materialen en objecten zijn magnetisch.

Water Uitstroom Tester

Als u op reis bent in de buurt van de evenaar, bent u ideaal geplaatst om een ​​test over de uitstroom van water dat via een centrale opening. Sommige mensen beweren dat het water de afvoerleidingen van een wastafel in een richting tegen de klok in het noordelijk halfrond, en vice-versa. Met behulp van het water uitstroom tester, bestaande uit een kruik en trechter, kun je erachter komen. Schep wat water in de kan. Giet het in de trechter en kijk welke manier het draait als het reizen. Doe dit een paar keer en op beide halfronden voor een grondige analyse van het fenomeen.

pinhole Camera

Diverse outlets verkopen pinhole camera kits, en een heeft een clam shell design dat elk ongewenst licht in de camera body voorkomt. U kunt gemakkelijk monteren van de camera, die is gemaakt van lichtgewicht karton en plastic, en je zal geen lijm nodig heeft of aan een cutting doen. Met een pinhole camera, kunt u, onder andere, vast te leggen en te bestuderen de beweging van de zon over een langere periode van tijd. U kunt zelfs studeren zonsverduisteringen.

Kompas

Magnetiseren een naald door streelde het tegen een bar magneet in één richting meerdere malen. Snijd het einde van een kurk op een cirkelvormig stuk ongeveer ½-in te maken. dik. Leg deze op een aantal water in een schotel. Leg de naald over de diameter van de kurk met elk uiteinde eveneens overhangende. Heel geleidelijk, zal de naald te zetten naar het noorden wijzen, als je toevallig in het noordelijk halfrond, en het zuiden als je in het zuidelijk halfrond.

Share This Post