Index / Ambachten / Homemade Nylon Saldering Projects

Share This Post

Ambachten

Homemade Nylon Saldering Projects

Nylon netten is een goedkope stof populair voor veel thuis en ambachtelijke projecten. Het is stevig weefsel, vergelijkbaar met tule, maar met grotere gaten. Omdat de randen van het weefsel zal niet rafelen, hebben ze geen zomen nodig. Gebruik nylon

AdvertisementNylon netten is een goedkope stof populair voor veel thuis en ambachtelijke projecten. Het is stevig weefsel, vergelijkbaar met tule, maar met grotere gaten. Omdat de randen van het weefsel zal niet rafelen, hebben ze geen zomen nodig. Gebruik nylon netten om decoratieve huishoudelijke en persoonlijke items te maken of om te geven als cadeau.

seizoensgebonden Kransen

Verander uw interieur om het seizoen met kransen gemaakt van netten in een verscheidenheid van kleuren aan te passen. Kies pastels voor de lente en de zomer, met behulp van een kleur of een combinatie van kleuren. Gebruik val blad kleuren voor de herfst kransen, en of blauw en wit of vakantie rood en groen voor de winter. Gebruik een draad krans frame voor de basis. Cut stroken van nylon netten 3 van 7 inch. Layer vijf stroken aan elkaar en vouw in de lengte doormidden. Bind de gevouwen stroken aan de draad frame, die volledig en duwen ze dicht bij elkaar aan het frame te vullen. Fluff de uiteinden van elke strook verbonden met een volledige krans en versieringen toevoegen, indien gewenst.

sachets

Voeg geurende zakjes aan uw ladenkast of hangen in je kast of damestoilet. Voor een eenvoudige sachet, snijd drie 6-inch pleinen van nylon netten. Plaats droog potpourri mix in het centrum en een bos aan de zijkanten van het net. Bind met een lint of twist afgesloten met een draad. Bind of draai het andere uiteinde van het lint of draad om de sachet hangen. Als alternatief gesneden vier harten van nylon netten, plaats de potpourri mix in het centrum, lagen nog drie hart op de top en met de hand steek de randen gesloten. U hebt de lagen te sluiten van de afstand in de gaten, zodat de ingrediënten niet uit kunnen vallen. Stitch of speld een lint naar de top te hangen.

Kruidenbad Pouches

Geniet van een spa-achtige retraite in uw bad, of geef deze zakjes als cadeau. Maak nylon net zakjes, en vul met een mengsel van haver, gedroogde munt of lavendel en geraspte zeep. Maak een zak door het snijden van vier lagen van nylon netten in de 6-inch pleinen. Steek drie zijden van een zak te maken. Draai de steek randen aan de binnenkant en vul de zak met uw kruiden zeep mengsel. Steek de bovenkant van de zak afgesloten. Bind een lint rond de bovenkant van de zak, straktrekt aan de rand verzamelen.

scrubbers

Maak langdurige, stevige scrubbers voor het schoonmaken van de keuken schalen en potten, of ze gebruiken als een spons lichaam. Snijd vier 6-inch stukken, de volledige breedte van het weefsel, dat in het algemeen 72 inch breed. Stapel ze bij elkaar en uitvoeren van een rij van lange, losse, rijgsteken de lange lengte. Verzamel de draad, strak te trekken. Wikkel deze discussie rond de lijn van de hechtingen te beveiligen. De 72 inch, wanneer verzameld, zal een bal trekje creëren. Fluff uit de randen van het gaas om een ​​bal te maken.

Share This Post