Index / Gezondheid / Homemade Mosquito Spray

Share This Post

Gezondheid

Homemade Mosquito Spray

Muggen zijn meer dan alleen een jeukende overlast. Volgens de Centers for Disease Control, ze dragen ook een groot aantal andere ziekten zoals encefalitis, West-Nijlvirus, knokkelkoorts en malaria. Samen met chemische producten op basis van die mugge

Advertisement

Muggen zijn meer dan alleen een jeukende overlast. Volgens de Centers for Disease Control, ze dragen ook een groot aantal andere ziekten zoals encefalitis, West-Nijlvirus, knokkelkoorts en malaria. Samen met chemische producten op basis van die muggen af ​​te weren, ook daar zijn natuurlijk gebaseerd zelfgemaakte recepten die net zo effectief kan zijn.

zelfgemaakte Sprays

Verschillende essentiële oliën zijn effect in het afweren van muggen. Cederhout, basilicum, citronella, citroen, jeneverbes, pijnboom, mirre, rozemarijn, palmarosa en rose geranium zijn allemaal goede keuzes; deze kunnen worden gebruikt als een enkele geurstof of gecombineerd naar uw wens. Uw lokale health food winkel zouden de meeste essentiële oliën dragen. Om het afstotend te maken, combineer 2 ½ theel. van etherische oliën met 1 kop 190-proof graanalcohol (verkrijgbaar in uw lokale slijterij). Plaats beide ingrediënten in een pot en schud om te combineren. Breng het mengsel kleiner spuitbussen. Experimenteer met de essentiële oliën om te vinden wat zal het meest effectief werken en wat je het beste bevalt.

Pepperspray zal meer dan alleen maar een mens aanvaller af te weren. Kook 2-3 kopjes water en voeg ½ tot 2/3 kop hete pepers (fijngehakt). Laat het mengsel zitten gedurende 10 tot 20 minuten te steil. Giet dit door een zeef om de paprika stukken te elimineren. Over te dragen aan een spuitfles en te gebruiken als dat nodig is. Wees voorzichtig om te voorkomen dat het mengsel in je ogen en vermijd direct spuiten op planten.

Om een ​​natuurlijke afstotende mist te maken, vul een spuitfles met toverhazelaar (verkrijgbaar in drogisterijen). Voeg enkele druppels lavendelolie, pepermuntolie of tea tree olie, dop stevig vast en schud. Voel je vrij om over je hele lichaam mist.

Vanilla is nuttig, zelfs uit de keuken. Dep een kleine hoeveelheid achter je oren en op je nek en polsen. De meeste insecten (waaronder muggen) worden afgestoten door de geur.

U kunt zowel de groei van uw eigen citroengras of kopen in de supermarkt voor gebruik in een spritz. Kook 2 kopjes water en voeg 1 kop gehakte citroengras. Laat het mengsel steil voor een of twee uur. Stam door een zeef en plaats in een spuitfles.

Gebruik je Landscaping om Repel muggen

Als u liever niet om het even wat zou spuiten zelf, met behulp van planten om muggen af ​​te weren is een effectief alternatief. Citronella gras is effectief, maar niet praktisch omdat het groeit ongeveer 6 voet lang en meestal gedijt in de tropen. Enkele andere opties zijn kattenkruid (die volgens ABCGardening.net is effectiever dan een aantal populaire chemische opties in het afweren van muggen), rozemarijn (de olie is een natuurlijk afweermiddel) en goudsbloemen (veel mensen niet de zorg voor de geur, maar ook niet muggen en andere schadelijke insecten).

Share This Post