Index / Eten drinken / Homemade Irish Cream Likeur Recept

Share This Post

Eten drinken

Homemade Irish Cream Likeur Recept

Ierse crème is een populaire commerciële likeur die prachtige wordt geserveerd op de rotsen, in koffie, of in een verscheidenheid aan cocktails. U kunt het zelfs gebruiken in gebakken producten zoals koekjes en cakes. Het is gemakkelijk te bereiden v

Advertisement

Ierse crème is een populaire commerciële likeur die prachtige wordt geserveerd op de rotsen, in koffie, of in een verscheidenheid aan cocktails. U kunt het zelfs gebruiken in gebakken producten zoals koekjes en cakes. Het is gemakkelijk te bereiden vanuit het niets - en zelfgemaakte versies smaak veel beter, als je het kan geloven! Dit is een eenvoudig recept dat is gegarandeerd om indruk te maken.

Wat je nodig hebt

1 1/2 theelepel instant koffie of instant espresso
1 theelepel ongezoete cacaopoeder
1 1/4 koppen slagroom
1 kopje Ierse whiskey
1 14-ounce kan gezoete gecondenseerde melk
Fijne zeef Klop Grote schaal Grote container met goed sluitend deksel

Stap 1: Verzamel uw ingrediënten en tools

De drie belangrijkste onderdelen van de Ierse room zijn Ierse whiskey, slagroom en koffie. Instant koffie of espresso goed werken, omdat ze gemakkelijk te ontbinden, zonder verdunning van de andere ingrediënten. Gezoete condens voegt zoetheid en extra romigheid. Ongezoete cacaopoeder voegt een chocolade terug nota van dat de koffiesmaak aanvult.

Waarschuwing

Zorg ervoor dat u ongezoet cacaopoeder, geen warme chocolademelk mix gebruiken.

Stap 2: Zeef de instant koffie en cacaopoeder door een fijne zeef

Deze stap is belangrijk omdat cacaopoeder gemakkelijk klonteren indien gemengd met vloeibare ingrediënten. Zeven helpt te breken alle bestaande klonten.

Stap 3: Klop langzaam in de Heavy Cream

Langzaam klop in 1-2 eetlepels slagroom tot een pasta. Zodra de pasta is gevormd, langzaam klop in een extra 2 tot 3 eetlepels room.

Stap 4: Voeg de overige ingrediënten

Langzaam klop in de resterende room, evenals de whisky en gecondenseerde melk en roer tot een gladde massa.

Stap 5: Zeef het mengsel in een grote container

Zeef het mengsel door dezelfde fijne zeef in een container met een goed sluitend deksel. Als er een paar klontjes blijven, maak je geen zorgen; zij zullen worden opgenomen in de likeur zoals rillingen.

Stap 6: Chill Tot Koude

Chill de Ierse room in de koelkast tot erg koud, ongeveer 4 uur. Het zal smaken heerlijk om onmiddellijk het dienen, hoewel de smaak zal blijven ontwikkelen in de komende twee weken.

Bakken met Irish Cream

Terwijl u geniet van uw nieuwe likeur, waarom niet proberen je hand op het maken van deze Ierse Cream Poundcake. Het is gewoon heerlijk. (En heerlijk eenvoudig te maken!)

Share This Post