Index / Wensen en Feesten / Homemade Ideeën voor Halloween kostuums voor tieners

Share This Post

Wensen en Feesten

Homemade Ideeën voor Halloween kostuums voor tieners

Homemade Halloween kostuums voor kinderen en jongeren kunnen snel, eenvoudig en budget-vriendelijk. Met een beetje vindingrijkheid, kleding, make-up en huishoudelijke artikelen kunnen kostuums en rekwisieten worden. In sommige gevallen kan het kostuu

Advertisement

Homemade Halloween kostuums voor kinderen en jongeren kunnen snel, eenvoudig en budget-vriendelijk. Met een beetje vindingrijkheid, kleding, make-up en huishoudelijke artikelen kunnen kostuums en rekwisieten worden. In sommige gevallen kan het kostuum stukken niet te worden gewijzigd op alle, zodat de kleding kan lang worden gebruikt na Halloween.

Zombies zijn overal deze dagen, en tiener kostuums voor de populaire "levende dode" zijn makkelijk te maken met behulp van items rond uw huis. Selecteer eerst oude kleding die je het niet erg te vernietigen. Begin met het rippen van de kleding en, voor extra effect, wrijf wat vuil op hen.

In plaats van het kopen van kostuum make-up, neem een ​​kijkje op de make-up al bij de hand. Donkerrode lippenstift kan worden gedept op de huid om blauwe plekken of de randen van een wond te simuleren. Groene oogschaduw geeft het effect van rotte huid, en royale hoeveelheden bruine oogschaduw onder de ogen maakt de oogkassen lijken ingevallen.

Elke zombie heeft wat bloed: voeg rode kleurstof (en één of twee druppels van de blauwe kleurstof) naar corn syrup. De siroop kleeft goed op de huid en kleding en heeft een zeer realistische look.

Een stereotype toerist is gemakkelijk te herkennen, en is een eenvoudige kostuum te repliceren. Begin met een korte broek en een gedurfde Hawaiian shirt. T-shirts reclame toeristische bestemmingen zijn een andere mogelijkheid.

Voeg kniekousen trok zo ver ze kunnen gaan, en koppelen ze met sandalen.

Voor accessoires, kan een camera op een band worden gedragen rond de nek. Plaats de oude brochures uit het verleden vakanties in de borstzak. Voor een finishing touch, draag goedkope plastic zonnebril en voeg een streep witte zinkoxide aan de brug van de neus.

Fans van de 'Hitchhiker's Guide to the Galaxy "boekenserie van Douglas Adams kan gemakkelijk verkleden als Arthur Dent, de ongelukkige mens die wordt genomen op een interstellaire avontuur. Draag een badjas en een handdoek te dragen, en collega-fans zullen meteen het kostuum te herkennen.

Een skelet kostuum kan worden gemaakt met niets meer dan een zwart trainingspak en witte stof verf. Teken de omtrek van het been, arm, heup en ribben op het sweatshirt en joggingbroek, en in de botten met de witte verf te vullen. Indien gewenst, kan zwarte handschoenen met de hand en de vinger botten geschilderd worden toegevoegd.

White theatrale make-up kan gebruikt worden op het gezicht. Homemade substituten voor theatrale make-up onder bleke vloeibare foundation make-up, of bleke gezicht poeder met baby poeder gemengd in de kleur witter te maken. Voeg donkerbruin of zwart oogschaduw rondom de ogen ze een holle blik te geven.

Share This Post