Index / Tuin / Home Remedy te Grubs Kill

Share This Post

Tuin

Home Remedy te Grubs Kill

Zoals gazons ontkiemen weelderig en groen in de lente en de zomer maanden, kunnen ze veel aandacht trekken, zowel goed als slecht. Uw gazon kan de afgunst van uw buren zijn, maar het kan ook het aantrekken van larven. Deze vervelende plagen zullen gr

Advertisement

Zoals gazons ontkiemen weelderig en groen in de lente en de zomer maanden, kunnen ze veel aandacht trekken, zowel goed als slecht. Uw gazon kan de afgunst van uw buren zijn, maar het kan ook het aantrekken van larven. Deze vervelende plagen zullen grote bruine vlekken achter te laten op uw gazon omdat zij de wortels van het gras te eten; ze kunnen ook het aantrekken van mollen en andere dieren die kunnen graven uw bodem. Terwijl pesticiden zijn effectief tegen larven, wilt u misschien een minder schadelijke te gaan benaderen; er zijn een paar van milieuvriendelijke producten die je kunt proberen in uw eigen huis.

Wat je nodig hebt

  • tuinplanten

    2 eetl. neem olie

    Water

    tuinsproeier

    Milky spore poeder

bomen en planten toe te voegen aan uw gazon of tuin waarvan bekend is dat vogels en andere bug-eters te trekken. Naarmate de bevolking van roofdieren groeit, zal de bevolking van larven krimpen.

Meng 2 el. neem olie in één liter water. Neem olie is veilig voor het milieu omdat het alleen larven en kevers zullen beïnvloeden.

Voeg het mengsel een tuinspuitbus en spuit gazon zodat de grond wordt doordrenkt met de olie. Als de larven kauwen op het gras wortels en graven door de bodem, zal het neem olie de insecten te doden.

Solliciteer melkachtig spore aan uw tuin; de spore komt in een poedervorm. Verdeel het gelijkmatig over uw gazon, zodat het trekt in uw grond. Milky spore is een ziekte die alleen rupsen doodt; het zal verspreiden van grub naar grub, het elimineren van de besmetting.

Hints

Vind neem olie, melkachtig spore, en andere benodigdheden gazon bij tuincentra en kwekerijen. Deskundigen raadplegen op deze centra betrekking tot soorten planten die vogels en andere roofdieren zal aantrekken.

Behandel larven in de late zomer en vroege herfst, wanneer de larven onlangs uitgekomen en worden op grote schaal het voederen van groter worden. Feeding is de sleutel tot de verspreiding van veel van deze huismiddeltjes.

Milky spore kan 2 tot 3 jaar duren om volledig te integreren in uw gazon en beginnen om de larven te doden, dus gebruik het alleen in combinatie met andere grub doden inspanningen. Zodra het absorbeert echter melkachtig spore kan duren tot 20 jaar.

Share This Post