Index / Ambachten / Hollywood Knutselen

Share This Post

Ambachten

Hollywood Knutselen

Jongeren die dromen van de hoofdrol in de komende science fiction of prinses film voel de spannende verleiding van Hollywood. Dress-up games zijn voorzien van filmster zonnebril, boa's en modieuze kleding geschikt voor een headline het maken van perf

AdvertisementJongeren die dromen van de hoofdrol in de komende science fiction of prinses film voel de spannende verleiding van Hollywood. Dress-up games zijn voorzien van filmster zonnebril, boa's en modieuze kleding geschikt voor een headline het maken van performer. Help kinderen een rol spelen in een Hollywood-fantasie door het creëren van ambachten met het glitterende wereld van films en het sterrendom in het achterhoofd.

paparazzi Collage

Gooi open de dress-up kast en vind de rode loper-waardigste blindgangers voor de ontluikende filmsterren in je leven. Kies outfits voor een paparazzi foto sessie. Neem een ​​tiental foto's van elk kind als ze toeslaan glamoureuze poses. Als je een groep kinderen die deelnemen aan het ambacht, laat ze om de beurt te fotograferen elkaar. Print en trim alle van de foto's en geef ieder kind de stapel foto's waarin ze worden gekenmerkt. Geef ieder kind een vel 12-by-18-inch rode bouw van papier en laat de kinderen lijm de foto's op het papier met een lijmstift. Besprenkel gold glitter-lijm om de foto's te schitteren toe te voegen.

Name in Lights

Lijm gele pom poms helemaal rond de rand van een stuk zwart 12-by-18-inch bouw papier. Schrijf de eerste naam van een kind in hoofdletters blokletters op het papier met een wit krijt of een zilveren permanent marker - dus het is zichtbaar op de donkere papier. Giet een klodder vloeibare lijm op een papieren bord en laat kinderen dopen veelkleurige pom poms in de lijm en plak ze op hun naam. Moedig de kinderen aan de gekleurde pom poms plaatsen in een zich herhalend patroon om de verlichting wordt gebruikt voor namen in tenten lijken.

Walk of Fame Star

Laat jongeren maken een ster zoals die geschonken aan de beroemde en ingebed in de trottoirs die lijn Hollywood Boulevard en Vine Street in Hollywood Californië. Teken een ster op een 12-by-18-inch vel zwaar geel bouw papier of karton. Geef kinderen, 6 jaar en ouder, schaar om de ster te snijden. Hulp jongere kinderen snijden in hun sterren. Geef ieder kind een 3-inch cirkel met een diameter van goud gekleurde bouw papier en kleurpotloden. Vraag hen om een ​​foto van zichzelf in de cirkel te tekenen. Oudere kinderen kunnen genieten van het tekenen van een voorstelling van zichzelf voorvormen, zingen of dansen op hun papier kringen. Lijm de cirkels naar het midden van de sterren. Laat de kinderen schrijven hun namen met zwarte kleurpotloden langs de bovenkant van de ster direct boven het papier cirkel. Toont deze in een rij langs een wand nabij de vloer.

Share This Post