Index / Huisdieren / Holistische Home remedies voor Feline Respiratory

Share This Post

Huisdieren

Holistische Home remedies voor Feline Respiratory

Net als mensen, kunnen katten last hebben van de bovenste luchtweginfecties. Felines vangen verkoudheid en zelfs last hebben van allergieën. The Earth Clinic website (earthclinic.com) zegt, katachtige infecties van de luchtwegen komen vaak voor in hu

AdvertisementNet als mensen, kunnen katten last hebben van de bovenste luchtweginfecties. Felines vangen verkoudheid en zelfs last hebben van allergieën. The Earth Clinic website (earthclinic.com) zegt, katachtige infecties van de luchtwegen komen vaak voor in huishoudens met meerdere katten. Wanneer uw kat zwaar ademen of snotteren, is dit een indicatie dat zijn sinussen zijn geïrriteerd. Dit wordt vaak gezien bij katten zoals Perzen dat brood gepropt gezichten zijn geweest. Gelukkig zijn er holistische home remedies om uw kat adem makkelijker te helpen.

Echinacea

De Dr. Schoen website (drschoen.com) beveelt het geven van uw kat echinacea om bovenste luchtweginfecties te behandelen. Echinacea is een kruid dat ook kan worden gebruikt om het immuunsysteem mens 'stimuleren. Dit kruid werkt door het verhogen van uw kat weerstand tegen infecties en ziekten. U kunt dit kruid op de gezondheid van voedsel winkel te vinden. Voeg gedroogde echinacea kruiden om kattenvoer nat. Als uw kat een eetlust niet heeft, kunt u ook echinacea kopen in vloeibare tinctuur vorm. Gebruik een spuit om uw kat vijf of meer druppel echinacea elke dag.

Kinabast

De Aarde Clinic website raadt het geven van uw kat kinabast om haar te helpen bestrijden van een infectie van de luchtwegen. Peruviaanse schors is een geneeskrachtig kruid dat veilig is voor zowel mens als katachtigen. Deze behandeling kan worden gevonden op uw lokale health food winkel of online. U kunt dit kruid in gedroogde of tinctuur vorm te kopen. Als je merkt dat gedroogde kruiden toe te voegen aan het voer van uw kat. Als u de tinctuur te kopen, voeg vijf druppels Peruviaanse schors van uw kat water gerecht. Dit kruid impuls zal geven uw kat immuunsysteem en helpen haar te krijgen over een verkoudheid of infectie van de luchtwegen sneller.

Fosfaat of Iron

De aarde Clinic website zegt ook fosfaat van ijzer gebruikt naast kinabast helpt om de symptomen van sinusitis en andere effecten van het virus te verlichten. Fosfaat van ijzer is een homeopathische behandeling in de meeste reformwinkels of online. Daarnaast is het van belang dat u uw kat aan te moedigen om te eten of te drinken gedurende de dag. Uitdroging kan in heel gemakkelijk als een kat water niet regelmatig drinkt. Als uw kat weigert te drinken, gebruik dan een spuit om wat water te halen in zijn buik.

Share This Post