Index / Wensen en Feesten / Holiday Gift Ideeën voor een Raad van Bestuur

Share This Post

Wensen en Feesten

Holiday Gift Ideeën voor een Raad van Bestuur

Veel bedrijven kiezen om hun raden van bestuur bedanken voor hun inzet elk jaar door de presentatie van een vakantie cadeau. Door het selecteren van een geschenk dat is een afspiegeling is van uw bedrijf, kunt u deze zakelijke leiders dat u al het ha

AdvertisementVeel bedrijven kiezen om hun raden van bestuur bedanken voor hun inzet elk jaar door de presentatie van een vakantie cadeau. Door het selecteren van een geschenk dat is een afspiegeling is van uw bedrijf, kunt u deze zakelijke leiders dat u al het harde werk dat zij in het waarborgen van de business 'succes tijdens de loop van het voorgaande jaar te zetten waarderen tonen.

zakelijke Ornaments

Geef uw raad van bestuur een teken dat ze in hun vakantie vieringen kunnen gebruiken door ze te presenteren met het bedrijfsleven ornamenten. Hebben standaard kerstboom ballen bedrukt met het logo van uw bedrijf, of hebben een sieraad gemaakt in een vorm die op een of andere manier om uw bedrijf, relevant zoals een band ornament om een ​​auto-aanbod groep vertegenwoordigen. Geef ieder lid van de raad van bestuur van een van deze sieraden, samen met een nota om hen te bedanken voor hun inzet.

Chocolates

Present bestuursleden met een zoete traktatie deze kerst. Bestel dozen bonbons voor elk bestuurslid te genieten tijdens de feestdagen. Aankoop van generieke chocolade, of in plaats daarvan selecteert u aangepaste behandelt door het hebben van het logo van het bedrijf gegoten in een reep chocolade of andere eetbare lekkernij.

Pen en Potlood Set

Geef uw raad van bestuur een business tool die leden kunnen gebruiken bij terugkeer naar het werk na de wintervakantie. Selecteer een metalen of houten pen en potlood set te geven aan uw bestuurders. Laat de pennen aangepast met de naam van de beoogde ontvanger of het bedrijfslogo, of gewoon esthetisch aantrekkelijke en tegelijk selecteren generieke pennen en potloden te presenteren.

bedrukt Notepad

Maak aangepaste schriftelijk materiaal te geven aan uw raad van bestuur. Bestel notitieblokken met het logo van uw bedrijf afgedrukt als een watermerk in het midden van het papier. Ofwel aankoop blocnotes bedoeld voor dagelijks gebruik op het werk en in bestuursvergaderingen, of selecteer pads van fijn papier voor gebruik in zakelijke correspondentie.

Gepersonaliseerde Visitekaarthouder

Houd uw gift puur zakelijk door het geven van de leden van uw raad van bestuur zakelijke kaarthouders. Bestel metaal of leer kaarthouders met de naam van de ontvanger in reliëf of geëtst in het oppervlak. Hebben logo van het bedrijf geplaatst op de houder als goed, om duidelijker te binden aan uw bedrijf en dienen als reclame voor uw bedrijf.

Share This Post