Index / Huis / Holiday Gift Idee: Kit Potpourri Gift

Share This Post

Huis

Holiday Gift Idee: Kit Potpourri Gift

Niets zegt Kerstmis heel graag de geur van een onlangs gesneden denneboom, de warme geur van cranberry saus of de geur van vers gebakken pepernoten. Dus stel zetten al die geuren in een pot! Deze zoete en makkelijk in elkaar te zetten gift combineert

Advertisement

Niets zegt Kerstmis heel graag de geur van een onlangs gesneden denneboom, de warme geur van cranberry saus of de geur van vers gebakken pepernoten. Dus stel zetten al die geuren in een pot! Deze zoete en makkelijk in elkaar te zetten gift combineert al die heerlijke kerst geuren in een.


U kunt gebruiken wat je hebt bij de hand, maar sommige van de aanbevolen ingrediënten zijn kaneel, citrus, en natuurlijk een paar eenvoudige knipsels van den of spar. Het gevoel van geur is misschien wel een van onze meest krachtig als het triggers herinneringen en deze ingrediënten zeker herinneren velen van ons van het vakantieseizoen.

Wat je nodig hebt

Jar Cranberries
Kaneelstokjes Kruidnagel Nootmuskaat Orange of schillen van citrusvruchten Pine, spar of een geurige groenblijvende knippen Tag

Stap 1

Verzamel de gewenste ingrediënten en geuren.

Voor de eerste geur, gebruikten we gemeenschappelijke seizoensgebonden ingrediënten zoals veenbessen, kaneel, kruidnagel en pijnbomen.

Stap 2

Voor geur nummer twee, gebruikten we sinaasappelschil in combinatie met kruidnagel, nootmuskaat, peperkorrels en verse dennen.

Stap 3

Plaats al uw ingrediënten in de pot, waardoor de dennen voor het laatst, want het is plaatsing op de top is meer esthetisch aantrekkelijk.


stap 4

Sluit de pot goed af en voeg een tag.

stap 5

De ontvanger van uw gift pot kan kookplaat potpourri voor te bereiden door simpelweg de ingrediënten te plaatsen in een kleine steelpan, samen met twee kopjes water en het brengen van het aan de kook.


Probeer verschillende combinaties van verschillende ingrediënten om uw favoriet te vinden!

Share This Post