Index / Wensen en Feesten / Holiday Gift Exchange Games

Share This Post

Wensen en Feesten

Holiday Gift Exchange Games

Verzamel uw vrienden en familie voor een vakantie vieren met een twist. In plaats van gewoon geschenken te ruilen met uw dierbaren, spelen een vakantie cadeau uitwisseling spel naar een nieuw niveau van mysterie en spanning toe te voegen aan de festi

Advertisement

Verzamel uw vrienden en familie voor een vakantie vieren met een twist. In plaats van gewoon geschenken te ruilen met uw dierbaren, spelen een vakantie cadeau uitwisseling spel naar een nieuw niveau van mysterie en spanning toe te voegen aan de festiviteiten. Het geheime karakter van deze games betekent dat er geen vertellen wat voor soort gekke geschenk dat je zou kunnen eindigen met toen de partij eindigt.

Voor Yankee swap je acht of meer spelers nodig hebben. Elke speler moet een verpakte gift te brengen aan het spel. Overweeg het instellen van een prijslimiet op de gift van tevoren. Voor de toepassing van deze verklaring, neem aan dat je 15 spelers. Noteer de nummers 1 tot en met 15 op stukjes papier. Vouw de slips in de helft, meng ze in een kom of hoed en laat elke persoon willekeurig kiezen voor een papiertje. De persoon met nummer 1 zal de eerste zijn om een ​​geschenk uit het midden van de kamer te kiezen en uitpakken het. De persoon met nummer 2 zal dan kies een geschenk en uitpakken het. Op dat moment kan hij ervoor kiezen om de gave die hij zojuist heeft of swap houden met nummer 1. Elke volgende speler heeft de keuze om het geschenk dat ze uitpakte of swap met een andere speler te houden. Nadat de laatste speler is gegaan, zal de persoon met de nummer 1 een kans om te wisselen omdat ze niet de optie in het begin had te hebben.

Om geheim kerstman te spelen zul je ten minste zes mensen nodig hebben. Bereid het spel door het instellen van een prijsklasse voor geschenken. Meng alle namen van de spelers in een hoed en hebben elke speler selecteer een naam van een voor een. Als iemand zijn eigen naam krijgt, moet hij gooit het terug en kies een andere. Elke speler die verantwoordelijk is voor het kopen van een cadeau voor de persoon die hij geplukt uit de hoed zal zijn.

Denk aan varianten om het spel interessanter te maken. In plaats van een enkele gift, stelt een prijsklasse te zorgen voor een aantal kleinere cadeaus. Bijvoorbeeld voor een $ 25 te beperken, kun je je geheime Kerstman geven een geschenk elke dag in de aanloop naar kerst-drie $ 5 cadeautjes en een grotere $ 10 gift. Laat berichten met leuke tips en aanwijzingen om te zien of uw geheime Kerstman uw identiteit kan raden voordat het spel afgelopen.

Elke speler brengt een verpakt heden en sluit zich aan bij een cirkel. Als gastheer, zult u het vertellen van een verhaal voor dit spel. Elke keer dat u zeggen dat de woorden "links" of "rechts" in het vertellen van het verhaal, zal elke speler passeren wat heden houdt ze in de betreffende richting. Welke presenteren u wanneer het verhaal eindigt is uw huidige. Make-up je eigen unieke verhaal. Schrijf het uit van tevoren om ervoor te zorgen dat de woorden "links" en "rechts" opdagen vrij vaak om het spel te waarborgen is leuk, snelle en hectische.

Share This Post