Index / Careers & Work / Hoge betaalde banen voor jongeren

Share This Post

Careers & Work

Hoge betaalde banen voor jongeren

Het is mogelijk voor tieners om addertje onder het gras een goedbetaalde job verstrekken van waardevolle diensten in hun gemeenschap en daarbuiten. De meest populaire en best betalende banen die tieners zou kunnen worden gekwalificeerd voor onder mee

Advertisement

Het is mogelijk voor tieners om addertje onder het gras een goedbetaalde job verstrekken van waardevolle diensten in hun gemeenschap en daarbuiten. De meest populaire en best betalende banen die tieners zou kunnen worden gekwalificeerd voor onder meer kinderopvang, hond wandelen en banen op het internet. Deze banen bieden jongeren een kans om meer dan het minimumloon te verdienen, bepalen hun eigen werktijden en werkervaring op te doen.

Ouders huren verantwoordelijk, ervaren en goed opgeleide jongeren om te zorgen voor hun kinderen. Tieners kunnen babysit werk te vinden door middel van online babysitter lijsten, verwijzingen van vrienden en familie, of door te adverteren hun diensten.

Babysitters moeten worden opgeleid in het geven van reanimatie en eerste hulp. Het Amerikaanse Rode Kruis biedt een babysitter's Opleiding voor tieners om noodsituaties behandelen voor te bereiden. Babysitters moeten ook ervaring het verzorgen van kinderen. Tieners moeten een CV met gegevens over de veiligheid certificeringen en ervaring voor te bereiden. Referenties zijn een must, dus ten minste twee die kan getuigen van uw betrouwbaarheid als een babysitter.

De meeste babysitters maken tussen de $ 8 en $ 12 per uur. Lonen variëren, afhankelijk van het gebied, het aantal kinderen en de reikwijdte van de ervaring.

Eigenaren van gezelschapsdieren huren hond wandelaars om te lopen, voer en bruidegom hun hond terwijl ze weg op vakantie of op het werk. Tieners die genieten van het werken met de dieren moet in staat zijn om werk te vinden in hun buurt of via een hondenuitlaatservice service.

Tieners moet fysiek fit zijn en weten hond gehoorzaamheid technieken. Hondenuitlaatservice diensten vereisen werknemers om een ​​vast aantal uren per week te werken.

Hond wandelaars kunnen verdienen tot $ 18 per bezoek voor elke hond ze lopen, afhankelijk van de extra diensten die zij leveren en het gebied waarin ze werken.

High-betalende Internet kansen op werk voor jongeren onder meer het schrijven van artikelen en het nemen van online enquêtes. Teens zo jong als 13 jaar oud kunnen in aanmerking komen voor deze banen. Tieners moeten toestemming van hun ouders krijgen, echter, voordat u zich aanmeldt voor een online werk kansen.

Content en software herziening websites huren tieners die kan schrijven en indienen van artikelen over een verscheidenheid van onderwerpen. Je moet een goede schrijver te zijn, echter. Deze websites vereisen schrijvers aan het schrijven monsters dienen en / of het invullen van een registratie voor het indienen van artikelen. Betaal varieert afhankelijk van de website verkeer dat elk artikel genereert of het aantal klikken per advertentie. Sommige software review sites te betalen maar liefst $ 50 per goedgekeurd beoordeling.

Marktonderzoek bedrijven werven tieners naar het product onderzoeken te nemen. Tieners aanmelden en ontvangen van betaling of beloning punten voor elke ingevulde enquête. Tieners moeten zich aanmelden met diverse enquête websites om kansen te maximaliseren. Tieners kunnen $ 3 tot $ 20 per enquête te maken. Ze kunnen ook winnen geldprijzen of koopwaar.

Tieners die babysit en geniet van de ervaring zou willen een carrière in de kinderopvang of onderwijs te overwegen.

Hond wandelaars kunnen vinden dat ze zijn zeer geschikt voor een toekomstige carrière als professioneel hond trainer of dierenarts.

Tieners die net als het schrijven van software reviews misschien wel interesse zou in het nastreven van een carrière in de ontwikkeling van software of technisch schrijven.

Tieners die werken zijn verantwoordelijk voor het bijhouden van hun verdiensten, het betalen van belastingen en het indienen van een aangifte inkomstenbelasting per jaar.

Share This Post