Index / Persoonlijke financiën / Hoeveel weet RNS Maak een uur in Chicago?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoeveel weet RNS Maak een uur in Chicago?

Geregistreerde verpleegkundigen, of RNs, uit te voeren evaluatie van de toegewezen patiënten te ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van zorgplannen, het aanpassen van de plannen indien nodig. Ze beantwoorden vragen van patiënten en hun families ove

AdvertisementGeregistreerde verpleegkundigen, of RNs, uit te voeren evaluatie van de toegewezen patiënten te ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van zorgplannen, het aanpassen van de plannen indien nodig. Ze beantwoorden vragen van patiënten en hun families over de toestand van de patiënt en de zorg wordt verstrekt. Zij bieden ook directe zorg aan patiënten, zoals het toedienen van medicijnen en andere behandelingen. Sommige RNS begeleiden andere verplegend personeel. Een RN in Chicago maakt een uurtarief een beetje hoger dan het nationale gemiddelde voor deze bezetting.

eisen

Net als alle andere staten, Illinois vereist RNs naar een staat licentie om te oefenen hebben. Potentiële geregistreerde verpleegkundigen moeten afgestudeerden van een erkende school van de verpleging met ofwel een associate degree in verpleging of een bachelor of science in de verpleegkunde. Zij moeten ook de Nationale Raad Licensure Onderzoek-Registered Nurse passeren.

statewide Salaris

Het gemiddelde salaris voor RNs in Illinois met ingang van mei 2009 was $ 31,46 per uur, of $ 65.440 per jaar, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. De middelste 50 procent op de winst schaal waren het maken van $ 25,54 tot $ 37,05 per uur. De top 10 procent had uurloon tarieven van de $ 43,37 en hoger. Alleen de onderste 10 procent maakten $ 31,46 per uur of minder.

vergelijkingen

Gemiddelde loon was hoger in de omgeving van Chicago, maar de onderste 10 procent gedoopt lager. Het bureau meldt het gemiddelde salaris voor RNs in de Chicago-Naperville-Joliet gebied in 2009 op $ 33,35 per uur, of $ 69.370 per jaar. De middelste 50 procent waren het maken van $ 27,64 tot $ 39,07 per uur. De onderste 10 procent had pay tarieven bij $ 23,17 en beneden, en de top 10 procent verdienden $ 44,89 of hoger. De gemiddelde beloning bedroeg gelijk in het grotere gebied van Chicago, waaronder delen van Indiana en Wisconsin, op $ 33,17 per uur.

Soorten Werkgelegenheid

Gemiddelde beloning voor RNs in Illinois is zeer vergelijkbaar met het landelijk gemiddelde, met de omgeving van Chicago hoger. Nationwide, de gemiddelde uurtarief voor RNs in 2009 was $ 31,99, en het jaarsalaris $ 66.530. Het zoeken naar een baan website Indeed.com toont meer dan 1.000 vacatures voor RNs in Chicago en meer dan 2.000 in het grotere gebied van Chicago in januari 2011. Posities waren beschikbaar in intensive care units, spoedeisende hulp, thuiszorg agentschappen, hospices, ziekenhuizen, intensive care units, medische centra, verpleging voorzieningen, orthopedische klinieken, revalidatiecentra en senior living centra.

Share This Post