Index / Bedrijf / Hoeveel weet Onshore Oil Rig Jobs betalen?

Share This Post

Bedrijf

Hoeveel weet Onshore Oil Rig Jobs betalen?

Werken aan een onshore booreiland kan heet, vuile werk, maar kan leiden tot een lange carrière als het is het soort werk dat je leuk vindt. Je moet 18 toe te passen voor een onshore booreiland job en wordt verwacht dat zij een drugtest overgaan. Olie

AdvertisementWerken aan een onshore booreiland kan heet, vuile werk, maar kan leiden tot een lange carrière als het is het soort werk dat je leuk vindt. Je moet 18 toe te passen voor een onshore booreiland job en wordt verwacht dat zij een drugtest overgaan. Oliemaatschappijen routinematig huurt ingenieurs in mechanica, maar je hoeft niet een diploma moeten werken aan een rig. Het salaris van de onshore booreiland banen afhankelijk van het soort werk dat je doet.

Voordelen van Onshore

Gemak is een reden waarom sommige mensen ervoor kiezen om te solliciteren naar een baan als onshore booreiland werknemer in plaats van de kust. Overwegende dat de offshore-installaties kan worden gevestigd in afgelegen, niet-gastvrij gebieden zijn onshore rigs algemeen gevonden in warme plaatsen waar het weer minder kans om activiteiten te onderbreken. Voor een rig werknemer die wil haar familie te zien elke avond, onshore werken geeft haar de kans om dat te doen.

$ 50.000 Range Jobs

Er zijn een aantal onshore booreiland banen die een salaris in het $ 50.000 assortiment aan te bieden. Onder deze posities zijn steigerbouwers, schilders, dokwerkers en onderhoud dokwerkers. Een steigerbouwer installeert de steigers dat de werknemers toegang moeten hebben tot alle delen van het booreiland, terwijl de schilders riem op veiligheidsgordels op de rigs te schilderen. Dokwerkers begeleiden de kranen die grote ladingen bewegen rond het dek van het tuig, en het onderhoud dokwerkers uit te voeren onderhoud en de algemene onderhoud op het werk sites. Veel onshore booreiland werknemers beginnen hun carrière als roustabout.

$ 60.000 Range Jobs

Beter betaalde banen met onshore olieplatforms onder meer radio-operators, lassers en storemen. Een radio-operator fungeert als communicatie-hub op een booreiland plaats. Hij zorgt ervoor dat alle sectoren van de operatie communiceren met anderen. Een lasser is essentieel op een booreiland hij herstelt maakt uitrusting en fabriceert welke metalen onderdelen nodig zijn om het tuig efficiënt werken. Alle apparatuur en inventaris op de site staan ​​onder toezicht van een bergruimte die verantwoordelijk is voor het bijhouden van activa.

$ 70.000 Range Jobs

Mud ingenieurs behoren tot de hoger betaalde werknemers op een booreiland. Dat komt omdat iemand die deze blijft staan ​​chemie moet begrijpen zodanige mate dat hij het gebruik van gevaarlijke chemische stoffen en vloeistoffen die aanwezig kan overzien.

Share This Post