Index / Cars / Hoeveel Transmission Fluid zet ik in mijn auto?

Share This Post

Cars

Hoeveel Transmission Fluid zet ik in mijn auto?

Transmissions hebben de juiste hoeveelheid vloeistof te kunnen functioneren. Overvulling hen kan stress afdichtingen maken en niet genoeg vocht kan een situatie waarin het drijfwerk niet genoeg worden gesmeerd creëren. Elk voertuig heeft een transmis

Advertisement

Transmissions hebben de juiste hoeveelheid vloeistof te kunnen functioneren. Overvulling hen kan stress afdichtingen maken en niet genoeg vocht kan een situatie waarin het drijfwerk niet genoeg worden gesmeerd creëren. Elk voertuig heeft een transmissie vloeistof specificatie voor de juiste hoeveelheid - zelfs standaard transmissies. Controle van het vloeistofniveau regelmatig is een grote preventieve onderhoud procedure om ervoor te zorgen uw transmissie is goed functioneert en de juiste hoeveelheid vloeistof te doen.

Hoeveel Fluid

Om een ​​vraag te stellen op een vraag, de juiste hoeveelheid vloeistof toe te voegen aan de overdracht is afhankelijk van waarom je het toe te voegen. De meeste personenwagens nemen van 12 tot 16 liter transmissievloeistof, maar het model van het voertuig bepaalt het type en de hoeveelheid. Terwijl veel voertuigen zijn voorzien van een peilstok om de transmissie vloeistof te controleren, zijn er andere modellen die dat niet doen. Deze auto's vereisen het opheffen levelly en het controleren van de vloeistof uit onder het voertuig. Tijdens het uitvoeren van een overdracht, waarbij de pan wordt opgeheven en de filter vervangen moet 4-5 liter transmissievloeistof zodanig te vervangen wat verloren uit de pan. Als je continu moet blijven toevoegen transmissie vloeistof als gevolg van een lekkende afdichting, moet het voertuig door een gekwalificeerde technicus transmissie worden geïnspecteerd.

Hoe en wanneer aan toevoegen Transmission Fluid

Voertuigen met dipsticks kan eenvoudig worden gevuld door de dipstick met een trechter en giet de vloeistof langzaam. Het voertuig moet worden opgewarmd tot bedrijfstemperatuur en levelly geparkeerd, terwijl in het park of neutraal om het niveau goed te controleren. De reden om de auto te warmen eerste moet de aardolie gebaseerde vloeistof te breiden tot het maximale niveau. Zoals gezegd, zullen auto's zonder peilstokken eisen de opheffing van het voertuig, zodat het waterpas staat. Het vinden van de vuldop zal ook nodig zijn, en net als een differentiële stekker, zou je voldoende vocht toe te voegen totdat het licht sijpelt uit de vulplug haven gat. Verzegeld transmissies, zonder peilstok of vul plug, mag alleen worden onderhouden door gekwalificeerde technici transmissie.

Flush vs. Pan Drop

Je hebt een pan gedaald, weggepompt de oude vloeistof in de pan en dan vervangen van de filter. Grote. Begrijpen dat wanneer je de pan een back-up te zetten en de vloeistof verloren uit de pan toen vervangen, zul je worden pompen van de nieuwe 4-5 liter transmissie vloeistof door 8 tot 11 liter oud, vies transmissie vloeistof zich in het koppelomvormer - tenzij je het geluk hebt om een ​​aftapplug in de koppelomvormer hebben bent. Pan druppels kan oude school en een gangbare praktijk in de auto-onderhoud afdeling, maar sinds de introductie van de transmissie flush machines, deze procedure is zijn gewicht in goud waard. Veel beter dan druppels en filter vervangingen pan, veel moderne transmissie flush machines zuiveren alle oude transmissie vloeistof uit met alleen de druk van de overdracht van het voertuig. Velen beweren zelfs het reinigen van de filters intern. Hoewel veel duurder dan pan druppels en filter veranderingen, je krijgt wat je betaalt voor.

Share This Post