Index / Bedrijf / Hoeveel salaris kan je maken als een Quickbooks Boekhouder?

Share This Post

Bedrijf

Hoeveel salaris kan je maken als een Quickbooks Boekhouder?

PC Magazine koos QuickBooks boekhoudsoftware in 2010 als de keuze van hun editor voor de 2010 beste boekhoudpakket. Vanwege de toenemende populariteit, veel bedrijven kiezen voor QuickBooks voor hun boekhoudkundige behoeften, die een behoefte aan bev

AdvertisementPC Magazine koos QuickBooks boekhoudsoftware in 2010 als de keuze van hun editor voor de 2010 beste boekhoudpakket. Vanwege de toenemende populariteit, veel bedrijven kiezen voor QuickBooks voor hun boekhoudkundige behoeften, die een behoefte aan bevoegde gebruikers creëert. Er is een stijgende markt voor professionele QuickBooks boekhouders. Men kan carrièremogelijkheden en potentieel lucratieve salarissen te vinden, in veel verschillende gebieden. Ondernemend mogelijkheden zijn ook overvloedig.

Careers

In kleine bedrijven, boekhouders zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële transacties van het bedrijf. Zij registreren de dagelijkse ontvangsten in financiële software, zoals QuickBooks, en beheren van de banktransacties, crediteuren en debiteuren. In grotere bedrijven kunnen deze rollen op meerdere klerken of accountants vallen, maar kleinere bedrijven kan een full-time boekhouder om al deze functies uit te voeren in dienst. Boekhouding carrières normaal niet vereist geavanceerde graden; Echter, sommige mensen ervoor kiezen naar de universiteit accounting cursussen om concurrerend te blijven. Volgens het ministerie van Arbeid, in 2008 waren er 2,1 miljoen boekhouding en boekhoudkundige functies in de Verenigde Staten.

salarissen

Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics blijkt dat de mediane inkomen voor boekhouders met ingang van mei 2010 is $ 34,030, of $ 16,36 per uur. Steeds een QuickBooks gecertificeerd boekhouder kan vertalen in iets hoger inkomen voor iemand in dit beroep. Die met geavanceerde opleiding en ervaring kan tot $ 51.470. Volgens het Bureau, de landen met de hoogste concentraties van boekhouders zijn Californië, Texas, New York, Florida en Pennsylvania. Californië is ook een van de top-betalende staten voor boekhouders, met een gemiddelde salaris van $ 39.820. Andere landen met hogere salarissen voor boekhouders omvatten Alaska, Maryland en Connecticut.

certificaat

Om te verhogen winstpotentieel kunnen boekhouders willen een certificeringsprogramma te overwegen. Intuit, de maker van QuickBooks, biedt een gecertificeerde gebruiker aanduiding voor gebruikers van software. Om deze aanwijzing te verkrijgen, gebruikers deelnemen aan een tweedaagse cursus en neem dan een QuickBooks-examen in een lokaal testcentrum. Gebruikers hebben de mogelijkheid om het overslaan van de klasse en het nemen van het examen regelrechte als ze het gevoel vertrouwen hebben in hun QuickBooks capaciteiten. De promotie voor deze training staat dat gebruikers in staat zijn om hun kennis van de QuickBooks software verbeteren, evenals krijgen een waardevol zelfpromotie instrument zal zijn. Het bedrijf biedt ook een Certified ProAdvisor Programma voor boekhoudkundige professionals.

freelancen

Met behulp van Intuit Accounting versie van QuickBooks, kan een gebruiker meerdere bedrijven draaien op de software. Dit stelt boekhouders om hun diensten aan te bieden aan meerdere bedrijven. Veel kleine bedrijven huren onafhankelijke boekhouders om te besparen op de overhead kosten van een full-time werknemer. Een QuickBooks onafhankelijke boekhouder kan tussen de $ 25 en $ 40 per uur in rekening brengen voor haar diensten, volgens Entrepreneur magazine. Het is relatief goedkoop om een ​​home-based boekhouding bedrijf te starten, en de overhead kosten zijn er weinig.

Share This Post