Index / Eten drinken / Hoeveel Premade Taco kruiden gebruik je per een pond Rundergehakt?

Share This Post

Eten drinken

Hoeveel Premade Taco kruiden gebruik je per een pond Rundergehakt?

Wanneer u een beetje zuid-van-de-grens flair aan tafel te leveren, kunnen premade taco kruiden saai rundergehakt te zetten in een feest van smaken. Elk 1-ounce pakket van kruiden mix bevat voldoende kruiden om de smaak 1 pond rundergehakt. U kunt de

AdvertisementWanneer u een beetje zuid-van-de-grens flair aan tafel te leveren, kunnen premade taco kruiden saai rundergehakt te zetten in een feest van smaken. Elk 1-ounce pakket van kruiden mix bevat voldoende kruiden om de smaak 1 pond rundergehakt. U kunt de intensiteit veranderen door het toevoegen van meer of minder dan een pakket.

De Mexicaanse Mix

De meeste taco kruidenmixen bevatten ongeveer 1 ounce van kruiden en specerijen, genoeg om de smaak 1 pond gehakt. aanwijzingen van de fabrikant meestal aangeven het gehakt koken, aftappen het vet en voeg dan het volledige pakket van kruiden mix, samen met wat water. Breng het mengsel aan de kook, zet het vuur laag en laat het sudderen voor een paar minuten voor het serveren.

U kunt de kruiden mix toe te voegen aan rauw vlees en koken zonder toevoeging van extra water, maar de kruiden af ​​te voeren met het vet en de resulterende vlees is droger en heeft een milde smaak.

DIY Taco Mix

Als u wilt naar de kassa stand over te slaan, maak uw eigen taco kruiden mix thuis. Het belangrijkste ingrediënt, chilipoeder, geeft de kruiden zijn karakteristieke roodbruine kleur. Andere ingrediënten in traditionele taco kruiden bevatten gemalen komijn, knoflook, ui, rode peper, paprikapoeder, oregano en zout. Voor hetere smaak, gebruiken meer chilipoeder; voor mildere smaak, kiezen voor meer komijn en knoflook. Bewaar het mengsel in een luchtdichte pot. Om het seizoen 1 pond vlees, te beginnen met 2 eetlepels kruiden mengsel en 1/2 kopje water en pas de smaak intensiteit door het toevoegen van meer kruiden of meer water.

Veelzijdigheid op de plank

Taco kruiden kunnen ook worden gebruikt in andere Mexicaanse gerechten zoals enchiladas en fajitas. Voor enchiladas, gebruik maken van de kruidenmix in het vlees in dezelfde verhouding als voor taco's. Als u geen enchilada saus, voeg een pakket van taco mix of 2 eetlepels zelfgemaakte mix aan een 15-ounce blikje tomatensaus. Voor rundvlees of kip fajita's, voeg de kruiden mengsel aan de gekookt vlees, samen met 1/2 kopje water en 1 eetlepel limoensap en laat sudderen.

Het is wat er in zit

Samen met kruiden en specerijen, kan kant en klare mixen bevatten chemische stoffen die bijdragen aan het behoud en soms ook de kleur van de ingrediënten. Premade taco kruiden kan vet bevatten, antiklontermiddelen, conserveringsmiddelen en kunnen kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevatten. Ze bevatten vaak veel zout, ook. Controleer de ingrediënten voor het kiezen van het merk dat uw voorkeuren past.

Share This Post