Index / Careers & Work / Hoeveel kosten voor het schoonmaken van een huis?

Share This Post

Careers & Work

Hoeveel kosten voor het schoonmaken van een huis?

House schoonmakers verdienen een reeks betalingen die afhankelijk zijn van de grootte van het huis, hoe de vraag een bepaalde huishoudster is en de reputatie van de huishoudster. Een schoonmaakbedrijf met een stellaire lokale reputatie, bijvoorbeeld,

AdvertisementHouse schoonmakers verdienen een reeks betalingen die afhankelijk zijn van de grootte van het huis, hoe de vraag een bepaalde huishoudster is en de reputatie van de huishoudster. Een schoonmaakbedrijf met een stellaire lokale reputatie, bijvoorbeeld, kunnen meestal veroorloven om op te laden veel meer dan een ondernemer die net beginnen. Voordat u bepalen wat op te laden, moet u de voorwaarden van de lokale markt te evalueren.

Geografische locatie

House schoonmakers moeten CHARGE deels op basis van de kosten van levensonderhoud, waar ze wonen. Als je in een kleine stad waar je huur of hypotheek is relatief lage leven, dan heb je meestal rekenen minder dan wanneer u naar een dure stad als New York en San Francisco. Doorlezen van vacatures over het reinigen van sites en roept lokale schoonmaakbedrijven kunt u een idee van de normale prijs te geven. U kunt dan de prijs van uw diensten om ofwel iets minder of iets meer, afhankelijk van je ervaring en niveau.

House Size

Een groter huis duurt langer schoon te maken, zodat u uw kosten deels op basis van huis maat zal bepalen. Een manier om dit te doen is om een ​​standaard uurtarief in te stellen. Doet, zorgt ervoor dat je eerlijk betaald voor de tijd die je besteedt. Als uw klanten niet willen om te raden hoe lang je zult nemen, hoewel, kunt u uw prijzen te baseren op een huis vierkante meters of het aantal kamers. Bijvoorbeeld, een huis met een groot aantal badkamers meestal vragen meer tijd dan één met veel hal ruimte, dus zorg ervoor om te vragen over de specifieke aantal en de soorten kamers een huis heeft.

Omvang van Cleaning

Een snelle stofzuigen in combinatie met het vouwen van wasgoed is een relatief niet veeleisend werkdruk. Als je bent het schoonmaken na een zieke, het helpen van een familie zetten hun huis weer in elkaar na een storm of werken op een huis dat niet in jaren is schoongemaakt, maar, zult u nodig hebt om meer te laden. Een uurtarief kan u helpen voorkomen inspectie van de woning voordat u een prijsopgave te geven, maar u kunt ook standaard tarieven vast te stellen voor bepaalde diensten. Bijvoorbeeld, afstoffen in rekening worden gebracht bij één tarief, tijdens het schoonmaken van zeer vervuilde vloeren wordt aangerekend aan een ander.

Ervaring en speciale vaardigheid

Cleaning lijkt misschien niet een ervaren achtervolging, en veel klanten zeker zal je niet behandelen als een ervaren professional, maar zoals je ervaring en een sterke reputatie te krijgen, kunt u meer opladen. Als je een speciale vaardigheid te ontwikkelen - zoals een geheim recept voor het krijgen van bloed uit kleren of de mogelijkheid om zelfs de zwaarste muur vlekken te verwijderen - kun je meer in rekening brengen voor uw diensten.

Share This Post