Index / Huisdieren / Hoeveel kost Revolution Flea Medicatie Kosten in de VS?

Share This Post

Huisdieren

Hoeveel kost Revolution Flea Medicatie Kosten in de VS?

Revolution is de merknaam voor selemectin, een pesticide specifiek gericht op hond of kat vlooien. Het is gemaakt door Pfizer, een van 's werelds toonaangevende farmaceutische bedrijven voor mens en huisdier medicijnen. Revolution is verkrijgbaar uit

AdvertisementRevolution is de merknaam voor selemectin, een pesticide specifiek gericht op hond of kat vlooien. Het is gemaakt door Pfizer, een van 's werelds toonaangevende farmaceutische bedrijven voor mens en huisdier medicijnen. Revolution is verkrijgbaar uit een grote verscheidenheid van plaatsen, die sterk de kosten kan beïnvloeden. In het algemeen Revolution voor honden kost meer dan Revolution voor katten.

types

Er zijn twee soorten Revolution - voor honden en katten. Katten zijn onder andere kittens meer dan zes weken oude. Pakketten komen in drie, zes of 12 doseringen. Zorg ervoor dat u weten of uw kat weegt over of onder de 5 pond. Katten en kittens jonger dan 5 pond. krijgen een dosering bedrag dat gemiddeld $ 43 in de VS Cats meer dan 5 pond. hebben een drie-dosis pakket dat hetzelfde kost.

Vanwege de grote gewichtsverschillen bij honden, zijn er verschillende doseringshoeveelheden voor Revolution voor honden. Zij komen ook in verpakkingen van drie, zes of 12. Voor honden tot 5 lbs. in gewicht, de gemiddelde kosten van drie doses is $ 40. Voor honden 5-10 pond, zijn de kosten $ 42. 10 tot 20 pond, zijn de kosten $ 44. Voor honden 20 tot 40, zijn de kosten $ 46. Voor honden 40-85 pond, zijn de kosten $ 48. Voor honden 85-130 pond, zijn de kosten $ 60.

overwegingen

Revolution wordt verkocht via de dierenarts klinieken en van online huisdier websites medisch-aanbod. In tegenstelling tot sommige andere vormen van vlooien en teken medicatie, Revolution heeft behoefte aan een recept. Dus, moet u uw huisdier naar de dierenarts te nemen om het recept te krijgen. Bel uw dierenarts om te zien of een afspraak is echt nodig is, of als je gewoon kunt ophalen van een recept als je wilt om een ​​online service te gebruiken. Dit voegt alle aan de kosten van de revolutie.

Waarschuwing

Do hond Revolution niet op katten. Dit kan de kat te doden. Met behulp van kat Revolution op een hond kan ook de dood van de hond of aanvallen te induceren bij de hond. Dit geldt voor alle vlooien medicijnen. Ook het gebruik van een dosis voor een kleine hond op een zeer grote hond zal veel goed niet doen. Er is niet genoeg medicijnen om de gehele hond te beschermen.

Theorieën / Speculatie

Tenzij uw huisdier gaat naar programma's of uw regio is zwaar besmet met vlooien, kunt u proberen om te besparen op de kosten van de Revolutie door eenmaal dosering elke twee of drie maanden in plaats van elke maand. Dieren die meestal binnenshuis blijven en weinig interactie met vreemde honden, katten, knaagdieren en vogels zullen niet worden blootgesteld aan vlooien als huisdier die dagelijks in het bos stoeit. Gelieve met uw dierenarts praten voordat je dit doet.

misvattingen

Hoewel er zijn huisdier medicatie websites die vaak adverteren Revolution op de verkoop, zal je niet veel in vergelijking met het kopen op het kantoor van de dierenarts te redden.

Share This Post