Index / Bedrijf / Hoeveel kost een Teacher's Aid Get Paid?

Share This Post

Bedrijf

Hoeveel kost een Teacher's Aid Get Paid?

Teacher's aides bieden administratieve en educatieve ondersteuning aan leerkrachten. Volgens het Amerikaanse ministerie van Bureau of Labor Statistics de Arbeid, 40 procent van de medewerkers van de leraar in deeltijd werken, een factor die van invlo

AdvertisementTeacher's aides bieden administratieve en educatieve ondersteuning aan leerkrachten. Volgens het Amerikaanse ministerie van Bureau of Labor Statistics de Arbeid, 40 procent van de medewerkers van de leraar in deeltijd werken, een factor die van invloed hoeveel ze betaald krijgen. Echter, zelfs als ze werken full-time, assistenten leerkracht meestal niet betaald zoveel als leerkrachten. Echter, een deel van de vergoeding voor veel van deze opvoeders komt wanneer zij getuige zijn van de groei van de studenten die ze ondersteunen.

National Salarissen

Volgens het Amerikaanse ministerie van Bureau of Labor Statistics de Arbeid, met ingang van mei 2008, de mediaan jaarloon voor assistenten leraar was $ 22.200. Salarissen voor de middelste 50 procent van deze docenten varieerde tussen de $ 17.610 en $ 28.180 met ingang van dezelfde periode. De onderste 10 procent van de assistenten leraar verdiende 15.340 $ per jaar, terwijl de top 10 procent van de assistenten leraar verdiende meer dan $ 33.980 per jaar met ingang van mei 2008.

regionale Salarissen

Jaarsalarissen dat assistenten leraar verdienen ook afhankelijk van de landen en regio's zij werkzaam zijn in. Bijvoorbeeld, leraar aides in New York verdiende jaarsalarissen van $ 23.000 met ingang van april 2011, terwijl de assistenten leraar in Florida maakte 18.000 $ per jaar. Texas ook betaalde assistenten van zijn leraar 18.000 $ per jaar, en Californië betaalde assistenten leraar 22.000 $ per jaar. Teacher's assistenten die in Wisconsin werkte maakte een gemiddeld jaarsalaris van 19.000 $ per jaar met ingang van april 2011.

job Growth

aides Teacher's die ten minste een associate degree kan groter zijn dan de salarissen assistenten die niet beschikken over een hogeschool of universitair diploma te verdienen. Spreken van een vreemde taal en het hebben van speciaal onderwijs ervaring ook helpen assistenten leraar van hun jaarlijkse salaris te verhogen. Over het algemeen, van 2008 tot 2018 banen voor assistenten leraar zullen naar verwachting groeien met 10 procent. Het tempo is ongeveer gemiddeld in vergelijking met de verwachte groei voor de werkgelegenheid in andere carrière velden en industrieën volgens het Bureau of Labor Statistics.

vordering

Na aides leraar krijgt een bachelor's degree kunnen ze een aanvraag voor een lesbevoegdheid. De mediane jaarsalarissen voor het basis- en secundair onderwijs was $ 47.100 met ingang van mei 2008, terwijl het speciaal onderwijs verdienden een gemiddelde jaarlijkse loon van $ 50.020 met ingang van mei 2008.

Share This Post