Index / Careers & Work / Hoeveel kost een Interior Designer maken?

Share This Post

Careers & Work

Hoeveel kost een Interior Designer maken?

Interieurontwerpers kan maken saaie interieurs lijken nieuw en fris en hebben zelfs hun eigen televisieprogramma's en huishoudelijke lijnen. Voor degenen met een gevoel voor stijl en oog voor detail, en werd een interieur ontwerpers is niet alleen ee

AdvertisementInterieurontwerpers kan maken saaie interieurs lijken nieuw en fris en hebben zelfs hun eigen televisieprogramma's en huishoudelijke lijnen. Voor degenen met een gevoel voor stijl en oog voor detail, en werd een interieur ontwerpers is niet alleen een goede pasvorm, maar een lucratieve carrière keuze. Inzicht in het winstpotentieel van een interieur ontwerper kan de hindernissen van de school en opleiding de moeite waard maken.

Gemiddeld Salaris Range

Interieur ontwerpers zijn onderdeel kunstenaar en architect deel, met een vierjarige bachelor's degree. Ze putten uit het versieren van filosofieën geleerd in de klas en trok uit hun eigen esthetische stijl. Het gemiddelde jaarsalaris voor een interieur ontwerper was $ 52.400 in 2013, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. Salarissen varieerden van $ 26.490 tot $ 89.060. Andere factoren, zoals de plaats van tewerkstelling en ervaring, kan het winstpotentieel sterk toenemen voor een interieur ontwerper. Degenen interieur ontwerpers die een naam voor zichzelf in een bepaalde markt, en worden geïdentificeerd met high-profile ontwerpen, kan verwachten om veel meer dan de gemiddelde actieradius te verdienen.

steady Work

Sommige interieur ontwerpers werk vinden met meubelzaken of gebouw supply ontwerpers. Dit soort werk is zeer stabiel, in het bijzonder in vergelijking met freelance of per contract ontwerpers, maar heeft de neiging om te gaan met een enkel type van het interieur. Zo kan een interieur ontwerper werken voor een meubelzaak moeten nadruk leggen op een bank, tafel of ander meubelstuk om dat item te verkopen aan klanten. De vergoeding voor dit soort werk, echter, is iets onder het gemiddelde met een verwachte salaris van $ 44.240.

Jobs With Benefits

Ongeveer een kwart van interieurarchitecten in dienst waren van architectonische of ingenieursbureaus in 2013. Werknemers interieurontwerpers die werken voor architecturale of ingenieursbureaus kunnen verwachten meer stabiele werkgelegenheid in aanvulling op hun hoger-dan-gemiddeld $ 59.480 salaris. Enkele voordelen van deze vorm van werkgelegenheid onder meer pensioen, ziektekostenverzekering en de mogelijkheid van meer exposure door middel van high-profile interieur design projecten.

Out On Your Own

Iets meer dan een kwart van interieurontwerpers, waren echter zelfstandigen. Terwijl het werkschema voor zelfstandigen interieurarchitecten is grilliger dan de werknemers in de detailhandel of het ontwerp, hun reputatie en het succes nauwer gevolgen van hun winstpotentieel. Als vuistregel, die interieurontwerpers die freelance werken rekenen een consulting vergoeding in verhouding met hun vaardigheid en reputatie niveau, alsmede een percentage van de kosten van de meubels, programma's of andere materialen die worden gebruikt om een ​​binnenruimte herontwerpen. Het gemiddelde salaris voor een freelance interieurarchitect in 2013 was iets meer dan $ 54.940, maar de werkgelegenheid kan sporadisch zijn.

Work-instellingen met potentiële

Hoewel de laagst betaalde 10 procent van de interieurontwerpers per jaar verdienden minder dan $ 26.000, meestal omdat ze waren zelfstandige of betaald in opdracht in de detailhandel, de top 10 procent van de interieurontwerpers verdiende meer dan drie keer zo veel. Bekende interieurontwerpers, of mensen met een unieke visie en een reputatie voor hun ontwerpen, kunnen verwachten om meer te verdienen en te genieten van vast werk. Sommigen werken instellingen ook betalen veel beter. Interieur ontwerpers die voor de federale uitvoerende macht gewerkt verdiende dan 73.980 $ per jaar in 2013, volgens de BLS.

Share This Post