Index / Persoonlijke financiën / Hoeveel kost een Combined Insurance Agent Maak een jaar?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoeveel kost een Combined Insurance Agent Maak een jaar?

Een verzekeringsagent met Combined Insurance Company is een captive-agent, wat betekent dat de verzekeringsagent verkoopt alleen Gecombineerde verzekeringsproducten. Agenten werken voor Gecombineerd sell arbeidsongeschiktheid, ongeval, gezondheid, le

Advertisement

Een verzekeringsagent met Combined Insurance Company is een captive-agent, wat betekent dat de verzekeringsagent verkoopt alleen Gecombineerde verzekeringsproducten. Agenten werken voor Gecombineerd sell arbeidsongeschiktheid, ongeval, gezondheid, leven en Medicare supplement verzekering. Ervaring op het gebied van verzekeringen is geen vereiste, maar aspirant-agenten zal moeten ten minste twee jaar ervaring in het werken in de commissie op basis van de verkoop.

pay Structure

Gecombineerde biedt nieuwe agenten 13 weken van de opleiding te betalen, zolang ze voldoen aan bepaalde verkoop productie doelen. Specifieke verkoop productie doelen zijn vermeld in het contract overeenkomst verzekering agent. Nadat de 13-weekse periode eindigt, zal de agent over te schakelen naar de commissies-only pay. Gecombineerde betaalt commissies op basis van het beleid van de agent verkoopt. Het bedrijf biedt ook tot $ 5.000 in maandelijkse bonus prikkels.

Commissies-only Salarissen

Aangezien het salaris van een agent bij Combined is commissies alleen, loonstrookjes kan sterk verschillen van periode tot periode loon te betalen. Gemiddeld jaarlijks salaris worden meestal bepaald door optelling van de totale provisies en te delen door periodes te betalen. Wat betekent dit voor een gecombineerde verzekeringsagent is dat hij kan gemiddeld bijvoorbeeld $ 5.000 van het inkomen per maand, maar dat betekent niet noodzakelijk dat hij verdient $ 5.000 per maand elke maand. Een maand, kon hij $ 1.000 te verdienen, terwijl de volgende maand kon hij verdient $ 9.000. Deze types van fluctuaties in beloning zijn de typische karakter van de commissies-alleen de verkoop.

Gemiddeld National Salaris

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor and Statistics 'Occupational Werkgelegenheid Statistiek mei 2010, "het nationale gemiddelde salaris voor een verzekering sales agent is $ 62.520 per jaar in de VS Dit salaris is inclusief provisies en bonussen. De top 10 procent van de loontrekkenden in de verkoop van verzekeringen industrie verdienen een gemiddelde van $ 115.340 per jaar, terwijl de onderste 10 procent te verdienen $ 25.940 per jaar.

overwegingen

Salarissen voor een gecombineerde verzekeringsagent kan sterk variëren als gevolg van de aard van de commissie op basis van de omzet. Agenten die werkzaam zijn in gebieden die dichter bevolkt zal in het algemeen meer dan degenen die werkzaam zijn in gebieden die meer landelijke zijn te verdienen. Andere websites zoals glazen deur, een lijst van de gemiddelde jaarsalaris op $ 40.390, dat is ver onder de BLS gemiddelde van $ 62.520.

Share This Post