Index / Careers & Work / Hoeveel heb Primatologen maken?

Share This Post

Careers & Work

Hoeveel heb Primatologen maken?

Primatologists werken of studeren primaten, een groep dieren die apen, maki's, gibbons en apen en mensen omvat. Hoewel primatologen voornamelijk werken met niet-humane primaten, is hun onderzoek of studie vaak gericht op het verkrijgen van inzicht in

AdvertisementPrimatologists werken of studeren primaten, een groep dieren die apen, maki's, gibbons en apen en mensen omvat. Hoewel primatologen voornamelijk werken met niet-humane primaten, is hun onderzoek of studie vaak gericht op het verkrijgen van inzicht in het menselijk gedrag of gezondheidsproblemen. Primatologen kan werken in vele podia, met inbegrip van dierlijke heiligdommen, medische faciliteiten voor onderzoek, dierentuinen, overheidsinstanties en onderwijsinstellingen. Salarissen variëren door de werkgever en de specifieke rol.

Salarissen voor Primatology Jobs

Primatologen zou zijn gespecialiseerd in de antropologie of werken als professoren, zookeepers, dierenartsen, dierverzorgers of een verscheidenheid van andere rollen. Van deze verschillende beroepen, dierenartsen had de hoogste gemiddelde inkomen in mei 2013 96.140 $ per jaar, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. Postsecondary docenten van antropologie en archeologie gemiddeld 83.190 $ per jaar met ingang van mei 2013. zoölogen wildbiologen gemiddeld 62.610 $ per jaar, terwijl de antropologen en archeologen gemiddeld $ 61.420.

educatieve Achtergrond

Primatologen beginnen meestal met een bachelordiploma in de antropologie, biologie, zoölogie en psychologie. De specifieke opleiding zal variëren afhankelijk van het type van de carrière gewenst. Bijvoorbeeld, zou de diergeneeskunde een passende baan voor degenen die willen te diagnosticeren en behandelen primaten, terwijl de psychologie een geschikte achtergrond zou bieden voor degenen die zich richt op gedragsstudies. Omdat het veld primatology concurrerend is, zal een master of hogere graad van uw kans op een baan te vergroten. Cursussen in de statistieken, communicatie, computer-technologie en subsidie ​​schriftelijk zijn nuttig voor degenen die overwegen een carrière in het onderzoek op primaten.

Share This Post