Index / Persoonlijke financiën / Hoeveel heb Computer Animators Get Paid?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoeveel heb Computer Animators Get Paid?

Met de explosie van elektronische media in de afgelopen jaren, heeft computeranimatie is geïdentificeerd door het Bureau of Labor Statistics (BLS) als een groeiende categorie baan. Het volledige assortiment van de animatie technieken kunnen worden ui

AdvertisementMet de explosie van elektronische media in de afgelopen jaren, heeft computeranimatie is geïdentificeerd door het Bureau of Labor Statistics (BLS) als een groeiende categorie baan. Het volledige assortiment van de animatie technieken kunnen worden uitgevoerd op de computer, van multi-media interactieve web-graphics om 3D-animatie en klassieke lijntekeningen animatie. Computer animators zijn bedreven in het leveren van een visueel verhaal of een bericht in de tijd. Degenen met de juiste opleiding, training en ervaring hebben de beste kans om te worden ingehuurd in deze goed te betalen, intens competitieve veld. Volgens de BLS, de gemiddelde salaris voor computer animators is $ 62.810.

Onderwijs en training

Computer animators moeten de tools en technieken van hun vak beheersen. Ze werken met gespecialiseerde software zoals Flash voor interactieve web-animatie en Autodesk Maya voor 3D-animatie. Ze leren belangrijke vaardigheden zoals character design, verlichting en storytelling. Veel computergebruikers animators hebben een bachelor's degree in het veld, van scholen zoals Expression College voor de Digital Arts in Emeryville, Californië, of de vele hogescholen en universiteiten kunst afdelingen bieden onderzoek in computer-animatie, zoals de School of Visual Arts in New York Stad.

carrière Categorieën

Computer animators werken in verschillende industrieën, elk vraagt ​​om een ​​unieke set van probleemoplossende vaardigheden. De video game-industrie biedt werk aan animators met behulp van speciale technieken zoals texture mapping. De film en video-industrie biedt werk aan grote aantallen computer animators, met 3D-animatie technieken gangbaar. Web animators gebruiken meestal Flash-software naar de website animatie met interactieve functies te creëren. De reclame en public relations-industrie biedt werk aan animators om berichten ambachtelijke voor hun klanten.

Betalen per bedrijfstak

Het is geen verrassing dat de film-en video-industrie om te genieten van de hoogste arbeidsparticipatie van computer animators met 7.720 banen verdienen een gemiddelde van $ 34,12 per uur. De reclame en public relations-industrie telt ook veel animators met 3.710 banen tegen een gemiddelde uurloon van $ 27,71. De software-publishing-industrie biedt werk aan 2.710 animators op een gemiddelde salaris van $ 32,85 per uur. Technische en handel scholen maken gebruik van slechts 200 animators, maar op de hoge uurloon van $ 35,01. Deze cijfers zijn afkomstig uit een BLS enquête van mei 2009.

Betalen per geografisch gebied

Computer animator salaris is afhankelijk van de staat en grootstedelijk gebied, net als de kosten van levensonderhoud. Er zijn slechts 860 animator banen in Minnesota, maar de gemiddelde jaarlijkse salaris van $ 51.010 kan een goede kwaliteit van die er wonen te leveren. California multi-media kunstenaars en animators genieten van een gemiddeld jaarsalaris van $ 76.010 met een dienstverband bij 9.440 banen. Pay is zelfs hoger in de grotere San Francisco gebied op $ 81.320 per jaar. In de omgeving van Los Angeles, de zetel van de filmindustrie, computer animators gemiddeld $ 76.070 per jaar in beloning met de totale werkgelegenheid van 4920. Salaris cijfers zijn afkomstig uit de mei 2009 BLS enquête.

Share This Post