Index / Gezondheid / Hoeveel gram vet moet je eten een dag om gewicht te verliezen?

Share This Post

Gezondheid

Hoeveel gram vet moet je eten een dag om gewicht te verliezen?

Het verminderen van calorieën en het verhogen van het niveau van de oefening zijn goede manieren van het initiëren van gewichtsverlies. Het verlagen van uw dagelijkse inname van vet zal u ook helpen uw streefgewicht te bereiken. Om dit te doen, moet

Advertisement

Het verminderen van calorieën en het verhogen van het niveau van de oefening zijn goede manieren van het initiëren van gewichtsverlies. Het verlagen van uw dagelijkse inname van vet zal u ook helpen uw streefgewicht te bereiken. Om dit te doen, moet je om te bepalen hoeveel gram vet je kunt eten per dag, maar ook hoeveel calorieën je moet nemen. Als je wilt veilig gewicht te verliezen, moet u met uw arts te praten over uw gewicht verlies doelen en hoe vet gram invloed die doelen.

Ondanks de slechte reputatie vet's, ons lichaam nodig heeft het nog steeds als een voedingsstof in om goed te functioneren. Vet levert energie om te verbranden als we onszelf fysiek uit te oefenen. Als we ons beperken tot een bepaalde hoeveelheid vet in onze dagelijkse voeding, kunnen we ons gewicht te behouden. Maar als we toestaan ​​dat onze inname te gaan uit de hand loopt, zal vet worden opgeslagen door het lichaam en leiden tot gewichtstoename. Eén gram vet bevat negen calorieën, wat betekent dat je nodig hebt om bewust te zijn van het aantal grammen vet in het voedsel dat je eten om gewicht te verliezen.

Hoe meer calorieën in een voedingsmiddel, hoe meer energie dat voedsel voorziet. Als je eet meer calorieën dan je verbruikt, krijg je gewicht. Beschouw dit: 1 pond vet is gelijk aan 3500 calorieën, dat betekent dat u uw wekelijkse inname van calorieën te verminderen door 3500 door middel van een dieet en / of oefening om 1 pond per week verliezen.

Een gezonde volwassene moet idealiter streven naar totale dagelijkse calorieën uit vet tussen 20 en 30 procent te houden. Om calorieën te bepalen uit vet, controleert voedseletiketten. Velen zullen u vertellen het percentage, of je kunt het percentage te berekenen met behulp van deze formule: Vermenigvuldig vet gram met 9, gedeeld door het totale aantal calorieën in het product, dan vermenigvuldigen met 100. Dit geeft u de uiteindelijke percentage van de calorieën uit vet te geven .

Als je een vrouw bent, heb je een andere eis voor vet gram dan een man. Een vrouw met een normaal gewicht moet nemen in niet meer dan 65 g vet per dag, terwijl een man waarschijnlijk heeft niet meer dan 88 g vet per dag om gewicht te behouden. Dat is gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën. Vrouwen en mannen met overgewicht moet een arts of diëtiste raadplegen voor hulp bij het bepalen van hun dagelijkse behoefte aan vet gram voor gewichtsverlies.

Het is gemakkelijk om vet gram te verminderen als je eerst stoppen en na te denken over uw voedingskeuzes. Het kiezen van een fast-food hamburger in plaats van een cheeseburger, bijvoorbeeld, bespaart 100 calorieën en vermindert de inname van verzadigde vetten en transvetten bijna in de helft. Drie middelgrote plakjes spek bevat 9,5 gram vet, terwijl 3 oz. zonder been, ham bevatten 3.7 gram vet.
Een kopje volle melk bevat 8 g vet, terwijl 2 procent melk heeft 5g. Of geniet van een verdere verlaging door te kiezen voor 1 procent melk, die slechts 2,5 g vet bevat.

Share This Post