Index / Bedrijf / Hoeveel geld Maakt een Floorhand maken?

Share This Post

Bedrijf

Hoeveel geld Maakt een Floorhand maken?

Floorhands zijn een andere term voor de Olieboorders en dokwerkers die diverse taken in de olie- en gaswinning uit te voeren. Deze industrie produceert ruwe olie dat door raffineren genereert de brandstof die nodig is voor aandrijven van auto's, huiz

AdvertisementFloorhands zijn een andere term voor de Olieboorders en dokwerkers die diverse taken in de olie- en gaswinning uit te voeren. Deze industrie produceert ruwe olie dat door raffineren genereert de brandstof die nodig is voor aandrijven van auto's, huizen te verwarmen en levert diverse grondstoffen voor kunststoffen, medicijnen, meststoffen en synthetische vezels. De compensatie floorhands 'is gebaseerd op hun werkgever type en de locaties van hun baan.

Opleiding

Floorhands geen vooropleiding vereist toe te passen, hoewel ze minstens 18 jaar oud en in goede conditie moet zijn. Een middelbare school diploma of gelijkwaardig is nuttig. De meeste leren hun vaardigheden door te helpen meer ervaren werknemers, hoewel veel bedrijven leveren formele opleiding als het boren van machines steeds meer technisch geavanceerde. De baan kan gevaarlijk zijn, dus de wet federale Mine Safety and Health van 1977 bepaalt dat de nieuwe werknemers gezondheid en veiligheid opleiding van ten minste 24 uur te ontvangen, met acht uur opfriscursus per jaar. High tech tools die boren simuleren in staat stellen nieuwe medewerkers voor te bereiden op noodsituaties in veilige omstandigheden.

job

Gas- en oliewinning is een 24-uurs-dag activiteit, dus floorhands moeten werken in ploegendiensten die nachten, weekends en feestdagen. Als ze werken op boorplatforms op zee kan hun schema's betrekking hebben op verschillende dagen van het werk, gevolgd door een aantal dagen rust. Offshore bemanningen algemeen ervaren dan op het land, vanwege de gevaarlijke omstandigheden. In deze gevallen worden de posities toegewezen op basis van anciƫnniteit. Entry-level floorhands meestal niet werken op offshore-installaties. Met genoeg ervaring kan floorhands gaan naar een boortoren operator, supervisor of veiligheid officier te worden. Volgens het Bureau of Labor Statistics (BLS), deze werknemers had gemiddelde loon van $ 16,35 per uur of $ 34.020 per jaar.

Industries

Bijna 71 procent van alle floorhands werken in ondersteunende activiteiten voor de mijnbouw. Deze industrie levert diensten aan bedrijven die niet beschikken over voldoende in-house werknemers. Deze industrie had gemiddelde salaris van $ 15,97 per uur of $ 33.220 per jaar voor de dokwerkers. Olie- en gaswinning op voorwaarde dat de tweede grootste aantal banen met bijna 20 procent van het totaal. Deze industrie betaald hogere lonen op $ 17,87 per uur of $ 37.160 per jaar. De top betalende industrie was natuurlijk gasdistributie, met een gemiddelde loon op $ 18,44 per uur of $ 38.350 per jaar, op de voet gevolgd door het management, de wetenschappelijke en technische adviezen op $ 18,32 per uur of $ 38.350 per jaar.

Staten

Niet verrassend, de olierijke staten op voorwaarde dat de hoogste arbeidsparticipatie van floorhands, te beginnen met Texas, die ongeveer 40 procent van alle banen pochte, bij een gemiddelde loon van $ 15,31 per uur of $ 31.840 per jaar. Met bijna negen procent van de posities elk, Oklahoma en Louisiana werden vervolgens met respectieve jaarlijkse gemiddelden van $ 33.280 en $ 31.560. Toping het loon lijst werd Alaska, waar een hoge kosten van levensonderhoud geduwd lonen aan een gemiddeld $ 22,09 per uur of $ 45.950 per jaar.

Share This Post