Index / Bedrijf / Hoeveel geld heb Magazine Schrijvers maken?

Share This Post

Bedrijf

Hoeveel geld heb Magazine Schrijvers maken?

Magazine schrijvers produceren content voor gedrukte tijdschriften, alsook voor online magazines. Tijdschrift schrijvers hebben vele verschillende verantwoordelijkheden en hierdoor kan het loon sterk fluctueren van de ene positie naar de volgende. So

Advertisement

Magazine schrijvers produceren content voor gedrukte tijdschriften, alsook voor online magazines. Tijdschrift schrijvers hebben vele verschillende verantwoordelijkheden en hierdoor kan het loon sterk fluctueren van de ene positie naar de volgende. Sommige tijdschrift schrijvers werken op freelance basis, terwijl anderen worden gebruikt als full-time stafmedewerkers.

loon

Het gemiddelde salaris voor een full-time tijdschrift schrijver is ongeveer $ 65.000 per jaar. Magazine schrijvers kan worden betaald op een per-artikel basis, of ze kunnen worden betaald een salaris. Elk tijdschrift bedrijf is anders in wat zij verwacht van haar schrijvers en hoe compenseert hen voor hun diensten. Meeste hoge betaalde schrijvers in de industrie hebben in hun posities voor vele jaren. Entry-level tijdschrift schrijvers niet zoveel te maken.

voordelen

Een van de grote voordelen van een tijdschrift schrijver is dat het u toestaat om creatief te zijn. Je krijgt betaald voor iets dat je talent in bent en geniet van doen. Veel tijdschrift schrijvers krijgen om te schrijven over onderwerpen die ze gepassioneerd zijn. Een ander voordeel van een tijdschriftschrijver is dat het schema flexibel. Je kan werken in een kantoor, maar u zult waarschijnlijk niet altijd om daar te zijn om te werken.

voordelen

In aanvulling op hun loon, kunnen full-time tijdschrift schrijvers krijgen ook voordelen pakketten. Een schrijver van dit kaliber zal de meeste kans krijgen toegang tot een groep ziektekostenverzekering plan van het bedrijf. De schrijver kan ook krijgen andere voordelen, zoals een 401 (k) of een andere vorm van pensioen-account. Sommige schrijvers krijgen ook hun kosten betaald terwijl ze uit een artikel onderzoeken. Sommige schrijvers hebben om regelmatig te reizen, en deze kosten kunnen worden gedekt door het tijdschrift.

kwesties

Ook al is de taak van een full-time tijdschrift schrijver aantrekkelijk kan zijn, duurt het vaak een groot deel van het harde werk te krijgen in die rol. Vele tijdschriften inzendingen nemen gewoon van aspirant-schrijvers en vervolgens publiceren op een per-artikel basis. Aanleveren artikelen op tijdschriften op deze manier niet garanderen dat u elke vorm van beloning. Als het artikel wordt gepubliceerd, zou je maanden worden meegedeeld nadat u het in te dienen. Dan nog enkele maanden kan duren voordat je betaald.

freelance

Sommige tijdschrift schrijvers werken op freelance basis in plaats van in een full-time positie. Deze schrijvers kunnen schrijven voor meerdere tijdschrift verkooppunten op hetzelfde moment. Voor de in-demand schrijvers, kan dit de beste manier is om ervoor te zorgen dat je bezig blijven de hele tijd. Als je alleen werken aan één of twee artikelen in een tijd, mag u niet in staat genoeg om comfortabel te leven te maken. Het duurt vaak meerdere jaren kunnen de deur met verschillende contactpunten te komen.

Share This Post