Index / Careers & Work / Hoeveel geld heb Book Redactie Maak?

Share This Post

Careers & Work

Hoeveel geld heb Book Redactie Maak?

Als een boek editor, uw taak is om expertise en ervaring om het werk van een schrijver te brengen. Je zou kunnen nemen over de rol van een redacteur, zorgen voor woorden en grammatica van een auteur zijn geschikt voor publicatie. In een leidinggevend

AdvertisementAls een boek editor, uw taak is om expertise en ervaring om het werk van een schrijver te brengen. Je zou kunnen nemen over de rol van een redacteur, zorgen voor woorden en grammatica van een auteur zijn geschikt voor publicatie. In een leidinggevende functie, zou je helpen selecteert u de boeken van uw uitgeverij zal publiceren. In ieder geval, de mensen in dit beroep hebben de neiging om een ​​leefbaar loon te verdienen hoger dan het landelijk gemiddelde.

gemiddeld Salarissen

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, redacteuren die in kranten werken, boeken, tijdschriften en directory publishing verdiende een gemiddeld inkomen van $ 62.800 in mei 2013. Dat de neiging om meer dan redacteuren verdienen in onderwijsinstellingen of in radio- en tv-uitzendingen zijn, maar minder dan degenen die in de informatie of voor particuliere bedrijven gewerkt. In New York City - waar de meeste banen in de industrie vindt volgens BLS - Indeed meldt het salaris van de gemiddelde boek redacteur bij $ 77.000 vanaf november 2014, terwijl het een nationale salaris van $ 56.000 rapporten. Voor alle editor functies, mensen die leven in New York state verdiende de hoogste gemiddelde salarissen, gevolgd door degenen die in Washington, DC, New Jersey, Massachusetts en Colorado.

Share This Post