Index / Tuin / Hoeveel gebied zal een pond Grass Seed Cover?

Share This Post

Tuin

Hoeveel gebied zal een pond Grass Seed Cover?

Een pond van graszaad kan bestrijken een groot gebied, maar de grootte van het dekkingsgebied zal afhangen van wat voor soort graszaad u gebruikt. U kunt kiezen uit warm weer, koud weer, en speciale graszaad. Southern Region Grassen Een pond van het

AdvertisementEen pond van graszaad kan bestrijken een groot gebied, maar de grootte van het dekkingsgebied zal afhangen van wat voor soort graszaad u gebruikt. U kunt kiezen uit warm weer, koud weer, en speciale graszaad.

Southern Region Grassen

Een pond van het zuiden van graszaden, zoals buffels en Bermuda gras zal bestrijken een 325-square-foot omgeving.

Northern Region Grassen

Een pond van sluipende rode en fijne zwenkgras zal betrekking hebben op 200 vierkante voet, en een pond van Kentucky graszaad zal ook betrekking hebben op 200 vierkante voeten. Een pond raaigras of turf gras zal betrekking hebben op 100 vierkante voet.

Diversen Grass Seed

Een pond van St. Augustine graszaad zal betrekking hebben op 200 vierkante voet, terwijl een pond dichondra gras zal betrekking hebben op 500 vierkante voeten. Een groot 3200 vierkante voet kan worden afgedekt met een pond duizendpoot gras, terwijl een oppervlakte van slechts 100 vierkante voet kan worden afgedekt met een pond van Bahia graszaad.

Share This Post