Index / Sport en fitness / Hoeveel calorieën Heb ik Burn Zittend in een jacuzzi?

Share This Post

Sport en fitness

Hoeveel calorieën Heb ik Burn Zittend in een jacuzzi?

Jacuzzi's zijn al lang armaturen in kleedkamers en fitnesscentra. Ze zijn meestal vlak naast het zwembad, dus ze moeten een goede manier uit te oefenen zijn, toch? Nou niet echt. Zittend in een warm bad heeft boost van je lichaam calorieën verbranden

Advertisement

Jacuzzi's zijn al lang armaturen in kleedkamers en fitnesscentra. Ze zijn meestal vlak naast het zwembad, dus ze moeten een goede manier uit te oefenen zijn, toch? Nou niet echt. Zittend in een warm bad heeft boost van je lichaam calorieën verbranden gewoon een beetje, het is geenszins een effectieve vorm van lichaamsbeweging.

Terwijl gewoon levend zal ertoe leiden dat uw lichaam om calorieën te verbranden, de beste manier om energie te verbranden is om te verhuizen - uit te oefenen. Zwemmen verbrandt veel calorieën (ongeveer 475 uur volgens caloriesperhour.com) omdat het lichaam spieren en aërobe vaardigheid om door het water veroorzaakt. Hoe meer je beweegt, hoe meer spierkracht je gebruikt, hoe meer calorieën je verbrandt.

Verschillende instanties calorieën te verbranden met verschillende snelheden. Het verschil zit hem in de stofwisseling of de calorieën verbrand om de basisfuncties van uw lichaam te gaan. Mensen met een snelle stofwisseling proces food snel en verbranden meer calorieën dan mensen met een trage stofwisseling. De oefening is de beste manier om de stofwisseling te verhogen, maar ook andere dingen kunnen een lichte uptick veroorzaken. Toenemende lichaamstemperatuur is een van die manieren.

In een interview met de Los Angeles Times, John Porcari, een oefening en calorie-expert aan de Universiteit van Wisconsin, geschat dat een 150 pond persoon 34 calorieën gedurende 20 minuten zou verbranden in een jacuzzi - ongeveer hetzelfde als het nemen van een bad.

Ter vergelijking, zou dezelfde persoon ongeveer 100 calorieën in 20 minuten branden gewoon door langzaam te lopen, zei hij.

Grotere mensen vereisen meer energie om te bewegen, zodat ze meer calorieën verbranden. Maar experts zoals Porcari niet hot tubs aanbevelen als een effectieve manier om gewicht te verliezen.

Terwijl een hot tub is comfortabel en ontspannen, gezondheid deskundigen raden het gebruik ervan niet langer dan 15 tot 20 minuten per keer. Het kan verleidelijk zijn om te denken dat het zitten in een warm bad voor een uur dezelfde hoeveelheid calorieën verbrandt als het runnen van een mijl (ongeveer 100), het feit is dat zitten in een hot tub voor een uur is onveilig.

Share This Post