Index / Huis / Hoe zich te ontdoen van de muffe geur veroorzaakt door Mice

Share This Post

Huis

Hoe zich te ontdoen van de muffe geur veroorzaakt door Mice

Muizen in te voeren vaak huizen tijdens de koude wintermaanden aan onderdak en voedsel te zoeken. Met behulp van vallen is een effectieve manier om zich te ontdoen van hen. Als ze sterven van natuurlijke oorzaken of als gevolg van vergif je uit te st

AdvertisementMuizen in te voeren vaak huizen tijdens de koude wintermaanden aan onderdak en voedsel te zoeken. Met behulp van vallen is een effectieve manier om zich te ontdoen van hen. Als ze sterven van natuurlijke oorzaken of als gevolg van vergif je uit te stellen, zijn ze meestal kruipen af ​​naar een afgelegen gebied om te sterven. Dit maakt het moeilijk of onmogelijk te lokaliseren en gooi het karkas. De muffe geur kan in uw huis voor weken blijven. Commerciële geur verwijderaars zijn beschikbaar, maar huismiddeltjes zijn goedkoop en net zo effectief bij het wegwerken van de geur.

Wat je nodig hebt

 • katoenen ballen

  Plastic containers met en zonder deksel

  Schaar of ijspriem

  Essentiële oliën

  reinigingsdoekje

  Vanille extract

  Kattenbak vuller

  Lege kartonnen doos

  Kleine kookpot

  Stokken van kaneel, kruidnagels of sinaasappelschil

Maak je eigen luchtverfrisser door een paar druppels etherische olie, zoals pepermunt of kaneel op een watje. Zet het in een kleine plastic container, prikken gaten in het deksel met een schaar of een ijspriem en leg het deksel op de container. Plaats het in een out-of-the-way gebied en genieten van de frisse geur.

Verzadigen een reinigingsdoekje met vanille-extract. Plaats deze in een open container in de gebieden waar de muis geur is het ergste.

Set containers vol zuiveringszout rond uw huis of waar de muis geur is de sterkste. De baking soda effectief absorbeert de geur zonder te proberen om het te verhullen.

Giet witte gedistilleerde azijn in kommen of plastic containers. Plaats ze in uw hele huis. Laat ze uit voor een paar uren of zelfs 's nachts. De azijn absorbeert de geur. Zodra u de azijn te verwijderen, de azijn geur verdwijnt binnen 15 tot 30 minuten, waardoor de lucht ruiken fris.

Giet kattenbak vuller in een lege doos en plaats deze in de kamer waar de geur is het meest evident. Sluit de deur van de kamer en laat een nacht of voor maximaal vier dagen.

Hints

Plaats kaneelstokjes, hele kruidnagels of de schillen van een sinaasappel in een kleine pot op uw kachel. Vul de pot half vol met water. Sudderen het mengsel gedurende drie tot vier uur om uw huis een frisse, schone geur geven. Houd in de gaten op de pot, zodat het niet droog koken. Vul het met water als dat nodig is.

Share This Post