Index / tech / Hoe wordt VMware draaien in een Linux Terminal

Share This Post

tech

Hoe wordt VMware draaien in een Linux Terminal

VMware Server is een applicatie die het mogelijk maakt meerdere besturingssystemen op uw Linux-systeem tegelijk draaien. Met VMware server, kunt u "virtuele computers" die schijf bestanden te configureren en gebruik maken van uw bestaande systee

Advertisement

VMware Server is een applicatie die het mogelijk maakt meerdere besturingssystemen op uw Linux-systeem tegelijk draaien. Met VMware server, kunt u "virtuele computers" die schijf bestanden te configureren en gebruik maken van uw bestaande systeem hardware met behulp van een reeks van bestuurders verbonden met je Linux installatie.

Open een nieuw terminal venster op de VMware server. Elke Linux distributie is anders, maar u kunt meestal de Terminal in uw "System Tools" of "Toepassingen" mappen.

Gebruik de start commando op uw VMware machine om het uit te voeren van de terminal. Het formaat is "vmrun start /path/to/vmname.vmx." Als voorbeeld, als de virtuele machine was "/home/trakanon/vm/bob.vmx," zou je het commando "vmrun start /home/trakanon/vm/bob.vmx" en druk vervolgens op "Enter."

Stop de virtuele machine door het herhalen van de opdracht in stap 2 met "start" vervangen door "stop."

Share This Post