Index / Huisdieren / Hoe wordt uitgerekt Pezen bij honden behandelen

Share This Post

Huisdieren

Hoe wordt uitgerekt Pezen bij honden behandelen

Honden zijn doorgaans heel actief huisdieren, zodat pezen verwoestende kan aan een anders gelukkig en mobile dier. Een uitgerekte pees treedt op wanneer de hond overflexes de voet en duwt de pees buiten zijn normale bereik van de beweging. Een uitger

Advertisement

Honden zijn doorgaans heel actief huisdieren, zodat pezen verwoestende kan aan een anders gelukkig en mobile dier. Een uitgerekte pees treedt op wanneer de hond overflexes de voet en duwt de pees buiten zijn normale bereik van de beweging. Een uitgerekte pees in uw hond is net als een verstuiking in je eigen voet, waardoor pijn, ongemak en moeite om van plaats tot plaats. Het behandelen van een gespannen pees kan moeilijk zijn, maar de gezondheid van uw huisdier en welzijn afhankelijk zijn.

Wat je nodig hebt

Krat

Traktaties en speelgoed

ice packs

handdoeken

riem

Hoe wordt uitgerekt Pezen bij honden behandelen

Een afspraak met uw dierenarts zodra u merkt dat uw hond mank loopt. Uw dierenarts zal grondig te onderzoeken uw hond om te bepalen of de schade is slechts een stam of dat de pees gescheurd is, dat is een veel moeilijker verwondingen te behandelen. Hij kan X-stralen naar de volledige omvang van de verwondingen van de hond te evalueren, en hij zal waarschijnlijk voorschrijven anti-inflammatoir geneesmiddel om pijn en zwelling terwijl het been geneest verminderen.

Houd uw hond zo stil mogelijk te vermijden reinjuring het getroffen gebied. Richtte zijn krat waar hij kan worden waargenomen, en plaats een paar van zijn favoriete speelgoed in om hem te bezetten en hem comfortabel voelen. Plaats hem in zijn krat, het aanbieden van hem een ​​beloning als hij stil ligt. Hij zal uiteindelijk leren dat de kist is een veilige haven voor hem om te ontspannen in en zal niet weerstaan ​​wordt verpakt in kist.

Ice de gewonde gebied de hele dag om de zwelling te verminderen. Ga op de grond met je hond en houd een pak ijs over de gespannen pezen gedurende 10 tot 15 minuten per keer. Huisdier en loven uw hond om hem stil te houden en zoveel mogelijk te beperken worstelen terwijl u icing het letsel. Als hij blijft de ijslaag te bestrijden, wikkel het in een schone handdoek om het comfortabeler tegen zijn huid.

Loop je hond aan de lijn om hem te beletten veroorzaakt meer schade als de pees geneest. Actieve honden, vooral degenen die nog in de rumoerige puppy fase zal vaak proberen te overdrijven en zal meer schade veroorzaken als ze mogen vrij rondlopen. Alleen laat hem buiten onder zorgvuldige begeleiding, totdat hij volledig is genezen.

Bouwen kracht in de beschadigde been langzaam zodat de pezen tijd om op te warmen en te rekken voordat zware activiteit. Als het kantoor van je dierenarts heeft een hydrotherapie plattegrond beschikbaar, er voordeel uit halen. Spa is zeer gering effect, waardoor de pees te sterken met een minimale hoeveelheid stress. Als hydrotherapie niet beschikbaar is, laat uw hond voldoende warm up tijd voordat een inspannende activiteit. Begin met een paar minuten lopen, geleidelijk opbouwen van een jog en dan een paar korte uitbarstingen van het runnen van te laten de pezen rekken en te ontspannen in een natuurlijke tempo om de kans op reinjury voorkomen.

Hints

Zorg ervoor dat u uw hond medicijnen te geven in de door uw dierenarts voorgeschreven wijze. De meeste honden met pezen krijgen een anti-inflammatoir geneesmiddel, dat werkt het beste wanneer gedoseerd regelmatig schema. Geef uw hond een favoriete traktatie na zijn medicijnen om het een positieve ervaring te maken en om te voorkomen dat hij de strijd tegen de medicatie schema.

Probeer nooit om uw hond te behandelen zonder het advies van uw dierenarts. Wat lijkt misschien een eenvoudige stam zou eigenlijk een veel ernstiger probleem zijn, dus heeft uw hond onderzocht alvorens te beginnen met de behandeling.

Share This Post