Index / Huis / Hoe wordt Sand Log Homes

Share This Post

Huis

Hoe wordt Sand Log Homes

Wanneer zij worden geconfronteerd met de taak van het schoonmaken en herstellen log huizen, eigenaren van onroerend goed overwegen vaak schuren van de logs om vlekken te verwijderen en het herstel van de schoonheid van oudere hout. Hoewel de hand sch

AdvertisementWanneer zij worden geconfronteerd met de taak van het schoonmaken en herstellen log huizen, eigenaren van onroerend goed overwegen vaak schuren van de logs om vlekken te verwijderen en het herstel van de schoonheid van oudere hout. Hoewel de hand schuren of schuren met een mechanische schuurmachine kan de finish te vernieuwen, verder te gaan met uiterste voorzichtigheid als het schuren kan de logboeken beschadigen. Veel mooie oude log structuren zijn ernstig beschadigd door overmatig schuren of andere mislukte doe-het-zelf-methoden.

Wat je nodig hebt

  • Schrobborstel

    bleekmiddel

    Biologisch afbreekbare zeep

    Hogedrukreiniger

    Uitbreiding ladder of steiger

Raadpleeg een houten huis restauratie professional om de toestand van de woning te evalueren. Moderne technologie die maakt gebruik van media stralen (het aanbrengen onder druk) van soda, glas, maïskolven of noten kaf zal licht schuren de log oppervlak, het verwijderen van oude vlek en afwerkingen. Stralen is te verkiezen boven het schuren en is de "high-tech" manier om een ​​gladde afwerking te bereiken. Stralen is veel zachter en vriendelijker voor het onderliggende hout dan schuren. (Log stralen apparatuur kan worden gehuurd van houten huis aannemers of je kunt hun diensten te gebruiken voor een professionele baan.) Schuren strips weg hout dat niet kan worden vervangen en kan tijdrovend en arbeidsintensief zijn.

Controleer de logs zorgvuldig. Logs zijn gemakkelijk te reinigen met water en zeep. Meng 1 kop van de biologische, bio-afbreekbare zeep en 1 liter bleekwater met 5 liter water. Scrub de stammen met het mengsel, beginnend aan de bovenzijde van de wand en werken beneden. Gebruik een zachte borstel. Spoel goed en laat aan de lucht drogen. Schrobben en spoelen zal pollen, stof, vuil en de meeste vlekken te verwijderen.

Gebruik een hogedrukreiniger om logs te reinigen. Gebruik een lage druk instelling (350 psi) aan het oppervlak van de bodem te verwijderen. Commerciële schoonmaak additieven zijn verkrijgbaar bij huis en de bouw supply centers en log thuis aannemers. Spoel goed en laat aan de lucht drogen volledig voorafgaand aan het overspuiten of vlekken.

Gebruik een bandschuurmachine met 100-schuurpapier om zand ruwe of slivered plekken op logs, zoals vereist. Kies een smal ontwerp schuurmachine voor het indienen en schuren in krappe ruimtes. Zand altijd in de richting van de nerf van het hout. Gebruik een klein, driehoekig afwerking schuurmachine met fijne korrel (100-grit) schuurpapier om de randen van kat-ogen, noppen, of raam en deur stuwing glad.

Selecteer een molen-stijl schuren tool met slijpschijven (ronde schuurschijven) te glad en het profiel van de openingen en log eindigt. De uiteinden van de logs kunnen eisen schuren voorafgaand aan het afdichten. Log end fungeren als rietjes, zuigen vocht. Afdichting eindigt met een commerciële sealer ontworpen daartoe volgende label productinstructies fabrikant.

Hints

Wees uiterst voorzichtig bij het schuren van houten huizen. Eenmaal verwijderd, kan het hout niet worden vervangen. Schuren is schadelijk voor de logs en mag alleen worden geprobeerd door professionele houten huis aannemers.

Bij het schuren, draag altijd oogbescherming en een stofmasker.

Share This Post