Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe wordt Ralph Lauren Labels Identificeer

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe wordt Ralph Lauren Labels Identificeer

Het symbool van de polospeler op zijn paard is synoniem met Ralph Lauren, een designer en de daaropvolgende kleding lijn die is in het bedrijfsleven sinds 1968. Wat begon als een lijn van menswear is sindsdien uitgegroeid tot de mode van vrouwen, doe

Advertisement

Het symbool van de polospeler op zijn paard is synoniem met Ralph Lauren, een designer en de daaropvolgende kleding lijn die is in het bedrijfsleven sinds 1968. Wat begon als een lijn van menswear is sindsdien uitgegroeid tot de mode van vrouwen, doet het merk de handtekening van polo shirts, parfum, jeans, sportkleding, woondecoratie en verf. Een van de beste manieren om erachter te komen of het hemd of een ander object dat je te maken hebt met is in feite een Ralph Lauren stuk is om het etiket van het item te observeren, zoals de verschillende functies maken het gemakkelijk om vervalsingen te spotten.

Kijk naar het ontwerp op het etiket. Ralph Lauren labels zijn voorzien van een polospeler op een paard en worden gekenmerkt op elk punt van Ralph Lauren kleding.

Let op de naden rond de randen van het label. Als het stiksel is een andere kleur dan zwart, het is niet een echte Ralph Lauren label.

Kijk naar het label in vergelijking met het shirt het kwam op indien van toepassing. De kleur van de rode draad doorheen het etiket moeten dezelfde kleur hebben als het shirt - dat wil zeggen, zal een marine blauw shirt marine thread op het etiket zijn voorzien, zal een roze shirt een roze label en ga zo maar door.

Kijk naar de achterzijde van het etiket. Real Ralph Lauren labels zijn gestikt in plaats van gladde rug.

Hints

Kijk naar de kwaliteit van het materiaal van het shirt waarvan het etiket dat u probeert te identificeren. Slechte kwaliteit van het werk, zoals opknoping draden, geven het shirt, en dus het label, is een fake.

Share This Post