Index / Huis / Hoe wordt Milwaukee Oplaadbare batterijen Reparatie

Share This Post

Huis

Hoe wordt Milwaukee Oplaadbare batterijen Reparatie

Milwaukee draadloze elektrische gereedschappen gebruik maken van verschillende soorten oplaadbare batterijen om hun apparaten stroom te voorzien, afhankelijk van de spanning eisen van het elektrisch gereedschap. Oplaadbare batterijen met nikkel-cadmi

AdvertisementMilwaukee draadloze elektrische gereedschappen gebruik maken van verschillende soorten oplaadbare batterijen om hun apparaten stroom te voorzien, afhankelijk van de spanning eisen van het elektrisch gereedschap. Oplaadbare batterijen met nikkel-cadmium (NiCad) en nikkel-metaalhydride (NiMH) cellen zijn gebruikt tot voor kort, maar lithium-technologie heeft ertoe geleid dat deze accu's worden vervangen door sterkere en lichtere lithium-ion (Li-ion) accu's. Bijvoorbeeld, een Milwaukee 14,4 volt NiCad of NiMH accu heeft 12 cellen, terwijl een 14,4 volt Li-ion batterij heeft slechts vier cellen, wat resulteert in veel kleinere en lichtere accu's.

Wat je nodig hebt

  • schroevedraaier

    Soldeerbout

    Soldeer

    Replacment NiCad, NiMH of Li-ion cellen

Laad je Milwaukee accu totdat het volledig is opgeladen. Test elke cel in het pakket om te bepalen of alle cellen slecht. Laat de accu alleen voor ongeveer acht uur, omdat hiermee tijd voor slechte cellen om hun lading verliezen.

Haal de accu uit de Milwaukee lader. Kijk voor kleine schroeven waarmee de batterij deksel op zijn plaats houden. Ze zijn gelijkmatig verdeeld rond de rand van het deksel, maar je kan een paar verborgen onder de batterij label te vinden. Verwijder alle schroeven met behulp van een geschikt formaat schroevendraaier.

Til het deksel van de basiseenheid. Het kan nodig zijn om zorgvuldig te voegen een kleine platte schroevendraaier onder de rand te helpen los te maken. Het deksel niet volledig los komen van de basiseenheid, want er zijn draden te koppelen aan, dus net zo ver als je kunt verwijderen zonder de bedrading te verstoren. U vindt de accu cellen in het basisstation te zien. Til de accu van het basisstation met behulp van uw handen.

Test de spanning van elke cel met een voltmeter. Plaats de metalen sensor op de rode draad / prong de voltmeter op de positieve pool van een van de cellen. Plaats de sensor aan het einde van de zwarte draad / prong de voltmeter op de minpool van dezelfde cel. Elke cel wordt gemerkt aan één uiteinde "+" voor een positieve en aan de andere kant "-" negatieve. De aard van de cellen die in de accu wordt afgedrukt op het batterijklepje label. Het zegt NiCad, NiMH of Li-ion. NiCad en NiMH produceren 1.2 volt, als ze in goede staat, terwijl Li-ion-cellen produceren 3.6 volt.

Let op de spanning van de cel op de voltmeter. Als de cellen of NiCd NiMH, en de voltmeter gegeven tussen 1,1 en 1,2 volt is de cel goed. Als de cellen Li-ion en de voltmeter gegeven tussen 3,4 en 3,6 volt, de Li-ion cel goed. Als de waarde minder dan 1,1 en 3,4 volt respectievelijk de cel niet zijn lading behouden. Vervang deze batteries.Test de resterende cellen met de voltmeter. Zet een stempel op alle cellen die slecht zijn.

Verwijder de slechte cellen van de accu. De cellen worden op hun plaats gehouden door metalen strips die worden gesoldeerd op de mobiele terminals. Verhit een soldeerbout om ze te verwijderen.

Zet de soldeerbout zachtjes op de metalen band via positie waar deze is gesoldeerd aan de terminal. Laat de warmte van de soldeerbout smelt het soldeer en als het smelt, meteen tilt u de metalen strip uit de buurt van de accu met een kleine tang. Herhaal dit proces op alle metalen strips die de slechte cellen op zijn plaats. Schakel de soldeerbout.

Neem een ​​slechte batterij naar een bouwmarkt, om ervoor te zorgen u deze vervangen met de exacte dezelfde accu. Kopen zo veel cellen als je nodig hebt om de slechte cellen die u uit de batterij verwijderd te vervangen.

Plaats de nieuwe cellen in de accu. Verwarm de soldeerbout. Zet de metalen strips op zijn plaats. Plaats een strook van soldeer tussen de metalen strip en de cel terminal. Zet het einde van de soldeerbout op de metalen band waar de mobiele terminal. Wacht tot het soldeer te smelten, dan onmiddellijk verwijderen van de soldeerbout en soldeer. Laat de soldeerverbinding volledig afkoelen, dan herhaal het proces voor de overige aansluitingen. Sta niet toe dat de cel om warm te krijgen tijdens het proces, omdat dit zal beschadigen. Solderen elke cel zo snel mogelijk. Schakel de soldeerbout als je alle benodigde aansluitingen zijn gesoldeerd.

Vervang de cel pakket in de basiseenheid nadat deze is afgekoeld. Vervang het batterijdeksel en vervang en draai de schroeven met behulp van een geschikt formaat schroevendraaier.

Laad de Milwaukee accu voor ongeveer een uur. Deze tops-up de lading gelijkmatig in alle batterijen. Haal de accu uit de lader, en gebruik het in uw Milwaukee elektrisch gereedschap.

Share This Post