Index / Gezondheid / Hoe wordt insuline Met behulp van een Levemir Pen

Share This Post

Gezondheid

Hoe wordt insuline Met behulp van een Levemir Pen

Levemir is een voorgevulde insulinepen, voorgeschreven door een arts, dat is gemakkelijk om zelf toedienen. Het type insuline in de pen Levemir langwerkend en kunnen worden gebruikt in combinatie met een bolus insuline type 1 of type 2 diabetes te be

AdvertisementLevemir is een voorgevulde insulinepen, voorgeschreven door een arts, dat is gemakkelijk om zelf toedienen. Het type insuline in de pen Levemir langwerkend en kunnen worden gebruikt in combinatie met een bolus insuline type 1 of type 2 diabetes te beheren, of het kan alleen worden gebruikt. De Levemir pen is een zogenaamde "FlexPen" en gebruikt NovoFine naalden voor eenmalig gebruik, volgens de fabrikant. Insuline-injecties worden toegediend volgens de instructies van een arts.

Wat je nodig hebt

Levemir FlexPen

Koelkast

alcohol Pad

Hoe wordt insuline Met behulp van een Levemir Pen

Bewaar de Levemir pen ongeopend in de koelkast tot gebruik. Open pennen kunnen worden gebruikt bij kamertemperatuur gedurende maximaal 42 dagen, volgens de fabrikant.

Was uw handen met voordat u begint zeep en water.

Verwijder de dop van de pen en veeg het rubber gestopt met een doekje met alcohol.

Verwijder het uit de naald cartridge en schroef de naald op de pen. Verwijder de buitenste kap en de binnenste van de naald.

Stel de unit maatregel en houd de pen met de naald in de lucht. Tik op de zijkant van de pen te bellen naar de naald en druk op de drukknop. Herhaal dit totdat er een druppel insuline is verschenen op de naald.

Stel de dosering met behulp van het toestel maatregel om de door uw arts voorgeschreven dosering. Het toestel maatregel kan heen en weer worden gedraaid om de juiste dosering in het venster te bereiken.

Knijp de gewenste injectieplaats en steek de naald in de huid. Druk op de drukknop om de medicatie te injecteren en laat zes seconden te passeren voordat het verwijderen van de naald.

Verwijder en gooi de naald. Vervang de dop en bewaar de pen voor toekomstig gebruik.

Hints

Als stap vijf zes keer moet worden herhaald om een ​​druppel insuline te krijgen op de naald te verschijnen, geen gebruik maken van de insulinepen en neem contact op met de fabrikant via de opdracht informatie op de doos.

Share This Post